Hirdetés

GameStar Filmajánló - Az Emoji-film és Annabelle 2: A teremtés

|

Életre kelő emotikonok és gyilkolászó babák riogatják a mozinézőket a héten, de az is megtalálhatja számítását, aki már hiányolja a Rossz anyák folytatását.

Hirdetés

Az elmúlt napokban számos érdekességet tudtunk meg: a Shazam teljesen más lesz, mint a DC többi filmje; Stephen King R-besorolást szeretne a következő A Setét Torony filmnek; az eredeti színészekkel folytatódik a Karate kölyök; pletykáltak a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisáról; és bemutatkozott az Űrdongó film emberi főszereplője. Ne hagyjátok ki a Puliwood cikkét sem, amiben Christopher Nolan filmjeit rangsorolták. 

Hirdetés

Ha láttátok A galaxis őrzői vol. 2.-t, akkor mindenképpen nézzétek meg a bakiparádét, azonban ha még nem, akkor a spoilerek miatt csak óvatosan a kattintással! 

Bakit nem, de kak... szóval a héten kerül mozikba többek között a Sony Pictures animációs filmje is, de jobban jártok, ha inkább egy horrort választotok. El is mondjuk, miért. 

Az Emoji-film (The Emoji Movie)

Kicsik, ezerarcúak és ott vannak a mobiljainkban. Bátor vállalkozás volt a Sony Pictures részéről felhúzni egy animációs filmet a mindenki által ismert és használt hangulatjelekre, csakhogy aki már látta a filmet, az azt kívánta a többieknek, hogy ne kövessék el azt a hibát, amit ő, és messze kerüljék. Ha szeretitek az Asylum "annyira rossz, hogy az már jó" szintű produktumait, akkor Az Emoji-film is remek szórakozás lehet egy haveri társasággal, de ha inkább minőségre vágytok, akkor mást javaslunk. Mondjuk újra a Dunkirköt, a Majmok bolygóját vagy a Pókembert. 

(Érdekesség: A "kaki" szereplő hangját az angol változatban Sir Patrick Stewart, a magyar verzióban Alföldi Róbert adja.)

Annabelle 2: A teremtés (Annabelle 2: The Creation)

A Démonok között horroruniverzum részeként az Annabelle 2: A teremtés egy bábukészítő és felesége szomorú történetét meséli el, akik évekkel lányuk tragikus halála után befogadnak egy apácát és néhány lányt. Azonban az új lakók hamarosan a bábukészítő megszállt babája célpontjává válnak. Az Annabelle 2 azon ritka esetek egyike, amikor a folytatás jobban sikerül az elődnél, ugyanis David F. Sandberg egy valóban ijesztő horrort készített el, amelyen jól esik megborzongani a hűs moziban. 

(Érdekesség: A rendező felesége, Lotta Losten is feltűnik a filmben.)

Anyák elszabadulva (Fun Mom Dinner)

Bemutatkozik a mozikban a szegény ember Rossz anyák vígjátéka, vagyis az Anyák elszabadulva, amely lényegében ugyanazt kínálja, amit Mila Kunisék, csak más arcokkal (például Paul Rudd és Adam Levine vendégszereplésével). A trailer alapján tökéletesen belőhető, hogy ki az, akinek tetszeni fog egy ilyen stílusú komédia és ki az, akinek messze érdemes elkerülnie. 

(Érdekesség: A Rossz anyák ünnepi spin-offja, a Rossz anyák karácsonya november 3-ára várható, itt pótolhatjátok a trailert, ha kimaradt.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Power Rangers (DVD, Blu-ray)
- Hupikék törpikék: Az elveszett falu (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)