Hirdetés

GameStar Filmajánló - Az Igazság Ligája, Megtorlás és Boldog halálnapot!

|

Végre a DC szuperhőscsapata is összeáll a filmvásznon, hogy megmentsék a világot. De ha kipipáltátok Batmanék igazságszolgáltatását, vár rátok két thriller is.

Hirdetés

Hamarosan megkezdik A világ összes pénze utóforgatását, hogy lecseréljék Kevin Spacey jeleneteit, de nem ez volt az egyetlen homlokráncolást okozó hír a héten, hiszen a Mad Max rendezője a Warnert perli, a Sony Morbius spin-offot tervez, élőszereplős Star Wars sorozat készül és kiderült az is, hogy mi lesz a Legendás állatok és megfigyelésük 2 címe.

Hirdetés

Trailerből sem értük be az őrültnél kevesebbel, így ha esetleg még nem láttátok a Deadpool 2 első kedvcsinálóját (felirattal), akkor készítsétek be a chimichangát és mehet a menet:

Hősöket pedig a héten is nézhettek, bár nem annyira lazák, mint Deadpool.

Az Igazság Ligája (Justice League)

Zack Snyder (Watchmen, 300, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala) rendezésében és Joss Whedon (Bosszúállók, Firefly) utómunkálataival végre a DC Comics-Warner Bros. duó is bemutathatta a saját csapatfilmjét, amelyben a képregénykiadó legnépszerűbb hősei verődnek össze a filmvásznon, hogy megmentsék a világot egy halálos fenyegetéstől. Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher) közös kalandján hatalmas a nyomás, hiszen rajtuk múlik a DC Filmes Univerzumának sorsa. Ha nem is születik instant klasszikus Az Igazság Ligája képében, szégyent sem hoznak a legendás névre. Szóval nem lett olyan rossz, de jó sem igazán.

(Érdekesség: Ha a film megtekintése előtt újráznátok Az Acélemberből és a Batman Superman ellenből, a Puliwood cikkeit se hagyjátok ki a ráhangolódásból.)

Boldog halálnapot! (Happy Death Day)

Vannak jóleső filmes elegyek, amelyek olykor pont a horrorban öltenek testet, a Blumhouse Productions kis költségvetésből készült projektje, a Boldog halálnapot! pedig pont ilyen: az Időtlen időkig és a Sikoly keverékének ígérkezik. Ebben az egyetemista Tree-t (Jessica Rothe) egyik éjszaka megöli egy az egyetem környékén ólálkodó sorozatgyilkos, másnap azonban minden kezdődik elölről. Ráadásul pont a születésnapján. 

(Érdekesség: A rendező, Christopher Landon ötlete volt a csecsemőmaszk. Úgy tesztelte az ötletet, hogy ebben a maszkban ijesztegette kollégáit az irodában.)

Megtorlás (Brimstone)

Új tiszteletes (Guy Pearce) érkezett a vadnyugati kisvárosba, aki karizmájával gyorsan megnyeri magának a közösséget, csakhogy az egyik lakos, Johanna (Dakota Fanning) jól tudja, hogy a prédikátor maga az ördög, aki visszatért a sötét múltjából. Martin Koolhoven (Téli háború) megosztó thrillerében Pearce és Fanning mellett feltűnik a Trónok harca sorozat két sztárja, Kit Harington (Havas Jon) és Carice van Houten (Melisandre) is. 

(Érdekesség: Carice van Houten és Guy Pearce a forgatáson ismerkedtek meg, és hamar egymásba szerettek. A film premierjén azért nem vettek részt, mert öt nappal korábban született meg fiuk, Monte Pearce. Martin Koolhoven rendező viccesen a 'Brimbaby' becenevet adta az újszülöttnek.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Pókember: Hazatérés (DVD, Blu-ray)
- A majmok bolygója: Háború (DVD, Blu-ray)
- Az Igazság Ligája: Az új küldetés (DVD)
- 10 Minyon minifilm (DVD)
- Alsógatyás kapitány: Az első nagyon nagy film (DVD, Blu-ray)
- Hogyan legyél latin szerető (DVD)
- Szerelem (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)