Hirdetés

GameStar Filmajánló - Bosszúállók: Végtelen háború

|

A Marvel tíz éves terve szökken éppen szárba a mozikban, ezért csak egyetlen másik film mert vele újat húzni, egy fiataloknak szóló mese. De úgyis tudjuk, hogy mit fogtok választani.

Hirdetés

Mielőtt rátérnénk a hónap (és az év egyik) legnagyobb premierjére, még szemezgetünk kicsit a közelmúlt híreiből. Az például mindenképpen említést érdemel, hogy Nicolas Cage hamarosan visszavonul, letartóztatták a Smallville egyik színészét, a NASA tudósai szörnyen pontatlannak vélik a GravitációtPókember bejárja a világot a Hazatérés folytatásában, Halálos iramban animációs sorozat készül és Quentin Tarantino a Ponyvaregényhez hasonlította új filmjét. 

Hirdetés

Hogy ne szakadjunk el túlságosan a Marveltől, nézzétek meg a Deadpool 2 szinkronos előzetesét is, amelyben még mindig Peter a legnagyobb király:

Persze úgyis tudjuk, hogy a Galaxis őrzőivel bandázó Bosszúállókra vagytok kíváncsiak, szóval következzék a filmajánló lényege, a felhozatal:

Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War)

A legelső, 2008-ban megjelent Vasember óta építgeti a Marvel a filmes univerzumát, amely ugyan tartogatott nagyobb csapatfilmeket (lásd a Bosszúállókat, az Ultron korát és a Polgárháborút), de ekkora volumenűt, ilyen költségvetésűt, ennyi szereplőt mozgató darabot még soha, mint amilyen a Bosszúállók: Végtelen háború. Thanos, az őrült titán a végtelen kövek összegyűjtésével szeretne egyensúlyt hozni az univerzumba, vele pedig csakis a Galaxis őrzőivel, Pókemberrel és Doktor Strange-dzsel kiegészült hőseink szállhatnak szembe. A saját kritikánk és a Puliwood cikke szerint is a Végtelen háború az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb filmélménye, így ha láttátok az előzményeket, akkor ne hagyjátok ki azok betetőzését. Ha nem, akkor érdemes pótolni őket, mert ezt kár lenne kihagyni!

(Érdekesség: A Marvel elnöke szerint ne számítsunk egyhamar az X-Menek felbukkanására.)

Bűbáj herceg és a nagy varázslat (Charming)

Képzeljétek el a herceget fehér lovon, akibe minden nő azonnal beleszeret... csakhogy hősünk éppen ezért képtelen megtalálni az igazi szerelmet és nincs is sok ideje rá, hogy ez megváltozzon: a 21. születésnapja előtt kell rálelnie szívszerelmére, különben beteljesedik az átok. Afféle családi program ez, elvárások nélküli, kötetlen, könnyed. 

(Érdekesség: Az angol szinkronszínészek között van az amerikai DJ, zenei producer és zenész, Steve Aoki is.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Star Wars: Az utolsó jedik (DVD, Blu-ray)
- Jumanji: Vár a dzsungel (DVD, Blu-ray, 4K)
- Tökéletes hang 3. (DVD, Blu-ray)
- Ferdinánd (DVD, Blu-ray)
- Apavadászat (DVD, Blu-ray)
- Kísértettörténet (DVD, Blu-ray)
- Szex, ex, szerelem (DVD)
- Madarak (Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)