Hirdetés

GameStar Filmajánló - Creed II, Asterix: A varázsital titka, Végtelen útvesztő

|

2019 legelső filmajánlójában a Rocky franchise folytatásáról, Asterixék animációs filmes visszatéréséről írunk, és kiderül, hogyan fordulhat rosszra egy szabadulószoba.

Hirdetés

Egészen fura volt az elmúlt hét: a Netflix szociopatának nevezte Thanost és ezen a rajongók felháborodtak, képregényekhez közelebbi formátumot kapnak az új Marvel sorozatok, a Marvel megerősített egy régi elméletet Lokival kapcsolatban, James Wan békére szólította fel az Aquaman rajongókat, és bemutatkozott a Bosszúállók: Végtelen háború rendezői által támogatott sorozat, az Orgyilkos osztály

Hirdetés

Az év vége nagy dobása volt, hogy megérkezett az interaktív Black Mirror film, a Bandersnatch a Netflixre, amelyben a döntéseink alapján alakul a történet. Nézzétek meg az előzetest, hátha kedvet kaptok hozzá: 

Ezen kívül van négy premierfilmünk is a héten, amik talán érdekelhetnek titeket. 

Creed II

A Creed: Apollo fia folytatásában a Rocky negyedik részének rosszfiúja, Ivan Drago (Dolph Lundgren) tér vissza, hogy fia, Viktor (Florian Munteanu) megmérkőzzön Balboa (Sylvester Stallone) tanítványával, Adonisszal (Michael B. Jordan). A rendezői székben ezúttal a Fekete Párducot is összehozó Ryan Coogler helyett Steven Caple Jr. foglalt helyet, de az első kritikák alapján ez nem volt negatív hatással a minőségre, szóval aki szeretné megnézni Stallone utolsó filmjét Rocky-ként, az mindenképpen menjen el rá. 

(Érdekesség: A film bunyós részeit az Anthony Joshua vs Joseph Parker meccs estéjén, 2018. március 31-én vették fel.)

Asterix: A varázsital titka (Asterix: The Secret of the Magic Potion)

Asterix és Obelix most nem egy élőszereplős filmben térnek vissza (persze előbbit így is elkísérte Christian Clavier), hanem egy animációs darabban, amelynek története az Asterix: Az istenek otthona után játszódik. A középpontban ezúttal a mágikus elixírt készítő Csodaturmix áll, aki rádöbben, hogy eljárt felette az idő, ezért utódot keres magának. Aki kedveli a gallok hősies tetteit, az ezúttal sem lőhet mellé.

(Érdekesség: Louis Clichy rendező elmondta, hogy a film elkészítése közel öt évet vett igénybe.)

Végtelen útvesztő (Escape Room)

A Fűrész filmek alapötletét felhasználva Adam Robitel (Ördögűzés: Deborah Logan története, Insidious: Az utolsó kulcs) egy gyilkos játékot hozott össze: a Végtelen útvesztőben hat idegen (például a True Bloodból ismert Deborah Ann Woll) találja magát egy izgalmasnak tűnő szabadulószobában, csakhogy nem egy hétköznapi mókáról van szó: ez bizony halálos megmérettetés. Ha szeretnétek parázással indítani 2019-et, akkor ez alkalmas lehet rá. 

(Érdekesség: A filmet Dél-Afrikában kezdték el forgatni 2017 végén.)

A tanítónő (The Kindergarten Teacher)

A tanítónő az azonos című 2014-es izraeli film remake-je, amelyben Maggie Gyllenhaal egy olyan óvónőt alakít, aki rengeteg türelemmel, energiával és szeretettel viseltetik a munkája iránt, azonban kezd belefásulni, a menekülési lehetőséget pedig egy amatőr versíró körben találja meg. Közben kiderül, hogy egyik tanítványa, egy ötéves kisfiú igazi zseni ezen a téren, csakhogy a szülei nem akarnak ezzel semmit sem kezdeni - velük szemben ő bizony cselekszik a fiú jövője érdekében. 

(Érdekesség: Sara Colangelo a Sundance Filmfesztiválon elnyerte a legjobb rendező díját.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Egy becsületbeli ügy (Blu-ray)
- Amerikai botrány (Blu-ray)
- A pap - Háború a vámpírok ellen (Blu-ray)
- A kábelbarát (Blu-ray)
- Az elnök végveszélyben (Blu-ray)
- A hazafi (Blu-ray)
- Fábri Zoltán-díszdoboz 3. (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)