Hirdetés

GameStar Filmajánló - Csábítunk és védünk és Torrente 5.

|

A Bosszúállók után és a Mad Max előtt sem fogunk unatkozni a moziban. Jön a Női szervekre hajazó vígjátékot és Torrente Ocean's Eleven paródiája!

Hirdetés

Odakint latyakos, borús idő fogadja az érdeklődőket, a monitor előtt viszont olyan hírekről olvashattok, minthogy berendelték az Arrow és Flash sorozatok mellékszálát, a Legends of Tomorrow-t, Hugh Jackman számára a Farkas 3 lesz az utolsó film ebben a szerepben, Quentin Tarantino új westernje, a The Hateful Eight egyre többet mutat magából, törölték a Constantine sorozatot (de talán még megmenekülhet), az Avengers: Infinity War lesz az első film, amit teljes egészében IMAX-kamerákkal készítenek, Luc Besson grandiózus sci-fi-t forgat a Valerian képében és egy új X-Men film is készül a fiatal mutánsokra összpontosítva.

Eközben már szinkronosan is elérhetővé vált a Batman v Superman: Dawn of Justice első trailere, amelyet a magyar mozikban Batman Superman ellen: Az igazság hajnala címmel kereshettek 2016. márciusától: 

Persze erről még korai lenne nyilatkozni, lássuk inkább a premiereket.

Csábítunk és védünk (Hot Pursuit):

Olyan filmekkel a háta mögött, mint a 27 idegen igen, a Szekatúra, a Step Up és a Nász-ajánlat várható volt, hogy Anne Fletcher ezúttal sem egy sötét thrillert fog rendezni, hanem megmarad a limonádéknál. A Csábítunk és védünk című komédiához sikerült megnyernie a műfaj örökös Doktor Szöszijét, Reese Witherspoont (aki mellesleg drámában is erős, lásd a Vadon és Mud filmeket) és a Modern család mutatós komikáját, Sofia Vergarát, hogy a két szeleburdi lány együtt (előbbi a kezdő rendőrnő, aki elkíséri egy koronatanút egy tárgyalás helyszínére) nevetessenek minket könnyesre… legalábbis ez volt a cél. A valóság viszont az, hogy a 2013-as Női szervek kellemes humorával szemben a Csábítunk és védünk egy fantáziátlan kliséhalmaz, amelynek szereplői között valahogy a kémia sem működik úgy, ahogy kellene. Arról, hogy mi sikerült félre, bővebben is olvashattok a CineStar kritikájában, de ha jegyvásárláson töritek a fejeteket, inkább azt tanácsoljuk, hogy várjátok meg a korongos kiadást. Vagy inkább azt se.

(Érdekesség: Először kapott csillagot kolumbiai színésznő Hollywoodban a Hírességek sétányán, ugyanis Sofia Vergaráét nemrég avatták fel. Érdekesség, hogy a 2551. helyre, Ed O’Neill csillaga mellé került, aki a Modern család sorozatban a férjét alakítja.)

Torrente 5. – A kezdő tizenegy (Torrente V: Misión Eurovegas):

Ha azt mondjuk, hogy bunkó, ronda, önimádó, kopaszodó, rasszista és szexista exrendőr, akkor már nyilván tudjátok, kiről beszélünk: Santiago Segura életének főműve, Torrente ötödszörre is megpróbálja kicsinálni a nevetőizmainkat, de ezúttal mindezt nem egyedül teszi. Pár évnyi börtönbüntetés után 2018-ban engedik szabadlábra antihősünket, aki úgy dönt, hogy végleg átáll a sötét oldalra és kirabolja Madrid legnagyobb kaszinóját, persze nem egyedül. Az Ocean’s Eleven mintájára összeállítja a saját kis csapatát a környék leglúzerebb egyéneiből és így indulnak el Eurovegas kifosztására. Aki látott egy epizódot is a Torrente-szériából, az pontosan tudja, hogy mit kap a pénzéért, Alec Baldwin szerepeltetése pedig tovább színesíti a megszokott – és megosztó - stílust.

(Érdekesség: Eredetileg Csuja Imre is szerepelt volna egy cameo erejéig, de a hazai forgalmazónak fizetnie kellett volna érte, hogy feltűnhessen a filmben. Ez nem valósult meg, ennek ellenére ötödjére is Csuja szinkronizálja Segurát.)

Dínó kaland (Dino Time):

A Dínó kaland egy 2012-ből előbányászott amerikai-dél-koreai animációs film, ami hiánypótló a maga nemében, elvégre nem sok mesében utazik három kalandvágyó gyerkőc egy rakoncátlan időgép segítségével 65 millió évet vissza az időben a dinoszauruszokig, hogy a múltban egy rózsaszín T-Rex gondoskodjon róluk. Kaland kalandot követ, de a tanulság kutatása helyett most inkább a szórakozáson van a hangsúly, amit az aranyos karakterek garantálnak. Tipikusan egyszer nézős szösszenet, amire csak egy kisember kedvéért csücsülsz be, de ha te nem is, ő biztosan élvezni fogja (akár 3D-ben is), és ez a lényeg.

(Érdekesség: A Dínó kaland egyik rendezője, John Kafka olyan mesék animációs részlegében vett részt, mint a James Bond Jr., a Tini nindzsa teknőcök vagy a Fecsegő tipegők.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Elrabolva 3 (DVD, Blu-ray)
- Fehér isten (DVD)
- Spring Breakers – Csajok szabadon (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)