Hirdetés

GameStar Filmajánló - Csodálatos fiú, Két királynő, Vihar előtt

|

A héten Steve Carrell, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Margot Robbie, Matthew McConaughey és Anne Hathaway várnak minket a mozikban.

Hirdetés

Annyi minden történt az elmúlt egy hétben filmes fronton, hogy felsorolni is hosszú lenne, így csak kiemelünk pár darabot. Dátumot kapott Christopher Nolan következő filmje, Lady Gaga és Bradley Cooper felléptek egy koncerten, Avatar kiállítás nyílik Budapesten, Funko Pop! animációs film készül, jön a Hot Wheels film és a Puliwood összeszedett tíz érdekességet a 45 éves Christian Bale-ről

Hirdetés

A kiemelt trailer ezúttal egy komolyabb darab, ugyanis a hírhedt sorozatgyilkos, Ted Bundy-ról készül film Zac Efron főszereplésével. Az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile garantáltan megrázó lesz, még ha az első trailerben vannak könnyedebb pillanatok is: 

Várhatóan még idén megkapjuk a filmet, akkor kiderül majd, hogy Efronnak sikerül-e kitörnie, addig viszont olyan színésztársai szórakoztatnak el minket, mint Steve Carrell és Matthew McConaughey.

Csodálatos fiú (Beautiful Boy)

Bár Steve Carellnek remek komikusi vénája van, a drámai szerepek is legalább ennyire jól állnak neki -elég csak a Foxcatcherre gondolnunk, amiért Oscarra is jelölték. Felix Van Groeningen (Alabama és Monroe, Szex, mámor, rock'n'roll) új filmjében lehetősége nyílik újfent megvillantania tehetségét, ugyanis David és Nic Sheff bestseller memoárjának adaptációjában egy olyan kétségbeesett apát alakít, akinek a kamasz fia (Timothée Chalamettel) drogproblémákkal küzd. Megrázó, érzelmekkel teli érzelmi gyomros ez a film, de a Puliwood szerint érdemes látni. 

(Érdekesség: Timothée Chalamet több mint tíz kilót fogyott a szerep kedvéért. A forgatáson egy konzultáns és egy orvos is végig mellette volt, hogy minél hitelesebb legyen az alakítása.)

Két királynő (Mary Queen of Scots)

A John Guy életrajzi könyvén alapuló film a címszereplő Stuart Mária (Saoirse Ronan) életét mutatja be, aki a francia trónt maga mögött hagyva visszatér szülőhelyére, Skóciába, hogy megpróbálja visszaszerezni a jog szerint őt illető koronát. Mindez nagy ellenszenvet vált ki unokatestvéréből, I. Erzsébetből (Margot Robbie), aki Mária jelenlétét közvetlen fenyegetésnek érzi az Anglia királynőjeként betöltött pozíciójára. A színfalak mögött árulások, lázadások és összeesküvések sora rázza meg Mária és Erzsébet életét, de aki kedveli az efféle kosztümös drámákat, az csak nyerhet vele. 

(Érdekesség: A film egyik jelenetében találkozik Erzsébet és Mária királyné, azonban a valóságban sosem találkoztak személyesen, viszonyuk a levelezésre korlátozódott.)

Vihar előtt (Serenity)

Az Oscar-díjra jelölt Steven Knight (Locke - Nincs visszaút, Kolibri-kód) thrillerének főszereplője Baker Dill (Matthew McConaughey), egy halászhajó kapitánya, aki túrákat vezet a trópusi Plymouth-szigetre. Zavartalan élete azonban a feje tetejére áll, amikor váratlanul megjelenik az ex-felesége, Karen (Anne Hathaway) és arra kéri őt kétségbeesetten, hogy mentse meg őt és fiát az új, erőszakos férjétől (Jason Clarke). A Vihar előtt csavaros történettel rendelkezik, amely nem mindenkinek fog feküdni, emiatt pedig meglehetősen megosztó lett, ahogyan arra a Puliwood kritikája is rávilágít. 

(Érdekesség: A film női főszerepét eredetileg Uma Thurman alakította volna, de végül nem tudta vállalni a forgatást.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A Szellemlovas - bővített változat (Blu-ray)
- A nő (Blu-ray)
- A Kaptár - Túlvilág (Blu-ray)
- Nagyfiúk (Blu-ray)
- Nagyfiúk 2 (Blu-ray)
- Árral szemben (Blu-ray)
- A 13. emelet (Blu-ray)
- A Sólyom végveszélyben (DVD)
- Idétlen időkig (DVD)
- Torta (DVD)
- A fehér grófnő (DVD)
- 2012 (DVD)
- Salt ügynök (DVD)
- Szex, hazugság, videó (Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)