Hirdetés

GameStar Filmajánló - Doctor Strange és Bűnvadászok

|

A héten Benedict Cumberbatch bevezeti a Marvel Filmes Univerzumba a varázslatot, miközben Bud Spencer és Terence Hill a mozikban osztják a pofonokat.

Hirdetés

A legutóbbi filmajánló óta eltelt hét rendkívül eseménydús volt, de azért megpróbáltuk összeszedni a legérdekesebb történéseket. Ilyen volt az, hogy megvalósulhat a Vasember 4, trilógiává bővül a Támadás a Fehér Ház ellen, rebootot kap a RamboA holnap határa 2 egyszerre lesz előzmény és folytatás, valamint az Avatar 2 tovább feszegeti a 3D határait. Persze említésre méltó a Szupercella folytatása és a Tini Nindzsa Teknőcök kérdésessé vált harmadik része is, de annyi hír van ezen felül is, hogy inkább nem folytatjuk a felsorolást. 

Ha már egyszer úgyis egy szuperhős a heti kiemelt filmünk, pillantsunk rá néhány szupergonoszra is a Suicide Squad bővített kiadásának feliratos előzetesével, amely tartogat új jeleneteket az érdeklődők számára:

Mivel M. Night Shyamalan rég alkotott már valami igazán értékelhetőt - Wayward Pines-t leszámítva persze -, így muszáj megmutatnunk, hogyan fest legújabb thrillere, a Széttörve. Ez bizony hátborzongató lesz, James McAvoy pedig félelmetesen jónak tűnik: 

Világunk legnagyobb mágusa mától rendel, receptre pedig rögtön két filmet is felír: az első a saját eredettörténete, míg a második egy bumburnyák és egy szépfiú bűnüldözése: 

Doctor Strange

Megérkezett a Marvel legújabb mozija, amely egyben egy új hősük debütálását is jelenti a nagyvásznon. Dr. Stephen Strange tehetséges és egyben arrogáns idegsebész, akinek egy baleset következtében súlyosan megsérül a keze. A gyógyulás útját keresve egészen Nepálig jut, ahol a gyógyír helyett mágiára lel. Az Ősmágus (Tilda Swinton) tanítása alatt elsajátítja a misztikus tudományokat, amelyre szükség is van, amikor egy régi tanítvány (Mads Mikkelsen) ellenük és a világ, valamint annak minden dimenziója ellen fordul. Ötletes megvalósítások, remek színészi játék, elképesztő látvány és karakteres főhős jellemzi a Marvel legújabb moziját, a Doctor Strange-t legalább egyszer látni kell. A Puliwood kritikája segít dönteni, ha esetleg bizonytalanok lennétek. 

(Érdekesség: Mint minden Marvel filmnél, ebben az esetben is érdemes megvárni a stáblista legvégét, ugyanis két plusz jelenet is lesz!)

Bűnvadászok

Ismét mozikban Bud Spencer és Terence Hill klasszikusa, méghozzá az eredeti szinkronnal. Wilbur Walsh és Matt Kirby próbálnának kirabolni egy szupermarketet, de véletlenül a helyi rendőrőrsön kopogtatnak pisztollyal. Hogy elkerüljék a lebukást, inkább beállnak a rendőrség kötelékébe, ahol a gengszterek püfölése mellett egy kínai gyanús halála ügyében is nyomozni kezdenek. Mondanunk sem kell, hogy a Bűnvadászok kötelező program a hétre, ezekben a mozikban nézhetitek meg. 

(Érdekesség: További négy Spencer-Hill film is a mozikba kerül majd, ebben a cikkben tájékozódhattok róluk.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A Függetlenség Napja: Feltámadás (DVD, Blu-ray)
- A fiú (DVD)
- Beépülve: Az Escobar-ügy (DVD)
- Elmentek otthonról (DVD)
- Az utaskísérő - Senkit nem hagy kielégítetlenül (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)