Hirdetés

GameStar Filmajánló - Énekelj!, Váratlan szépség és Miért pont ő?

|

A forgalmazók biztosra mennek és az ünnepekre a legnépszerűbb műfajokból spájzoltak be: van itt animációs film, megható dráma és vígjáték is, hogy teljes legyen a családi öröm.

Hirdetés

A karácsonyi "uborkaszezon" ellenére is kaptunk pár érdekesebb hírt a közelmúltban. Kiderült, hogy mikortól foroghat az új X-Men mozi és a Fekete Párduc film, megtalálták a Jurassic World 2 zeneszerzőjét, Keira Knightley is felbukkanhat a Karib-tenger kalózai 5-ben, a Planet Hulk bolygója is benne lesz a Thor: Ragnarokban, továbbá nem lesz Elrabolva 4

Trailer fronton sem kopott fel az állunk, ugyanis megérkezett a John Wick folytatásának legújabb trailere, amelyben Keanu Reeves azt teszi, amit az elődben is: hátsókat rúg szanaszét. 

Ennyi esemény után már-már azt hihetnénk, hogy a mozik aktuális kínálata sovány lesz, ezzel szemben a hazai forgalmazók rákészültek az ünnepi időszakra: 

Énekelj! (Sing)

Még mindig trendinek számítanak a különböző énekes tehetségkutató műsorok, az Énekelj! esetében pedig egy ilyet láthatunk animált formában. Buster, a koala szeretné felfuttatni kis színházát, ezért egy dalversenyt hirdet, amelyre éppúgy jelentkezik az álmait feladó anyakoca, mint a folytonos balhékba keveredő fiatal gorilla. Egy tipikus családi filmről van szó animált tálalásban, amelyet lényegében az alkalmazott slágerek és a cukiság adnak el. 

(Érdekesség: A mesében olyan slágereket hallhatunk feldolgozva, mint a Queentől az Under Pressure, Leonard Cohentől a Hallelujah és Stevie Wondertől a Faith.)

Miért pont ő? (Why Him?)

Pár éve nagyot kaszált az Apádra ütök és annak folytatásai, most pedig azok írói álltak elő egy modernebb verziójú Vejedre ütökkel. Ned Flemingnek (Bryan Cranston) a mindene a lánya, aki bemutatni készül újdonsült kedvesét, Lair Mayhewt (James Franco), aki nem elég, hogy egy elvarázsolt, szertelen életet élő alak, de még internetmilliárdos is. Ha láttatok már legalább egy "ütök"-filmet, akkor be tudjátok lőni a Miért pont ő? stílusát, ám ha elkerültétek volna őket, a fenti trailer tökéletesen bemutatja, mit várhattok. Se többet, se kevesebbet.

(Érdekesség: Mint nemrég kiderült, James Franco szerepelni fog az Alien: Covenantban is.)

Váratlan szépség (Collateral Beauty)

Karácsonykor nagyon divatosak a váratlan csodákról szóló mozik és ilyen ez a sztárokkal teletűzdelt kis könnyes dráma is. Egy jól menő reklámszakember (Will Smith) életét teljesen felforgatja egy tragédia, melynek során teljesen magába zárkózik, ezért leveleket ír a halálnak, a szeretetnek és az időnek. Aztán mindhárom felkeresi őt… A Váratlan szépség képében afféle Hét Élet, Karácsonyi ének és A boldogság nyomában keverékre számítsatok, csak sziruposabb tálalásban. 

(Érdekesség: Eredetileg Hugh Jackman szerepelt volna a filmben Will Smith helyett, ám túl elfoglalt volt, így mégsem tudta elvállalni.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Nincs a héten új megjelenés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)