Hirdetés

GameStar Filmajánló - Felhőkarcoló és Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció

|

Dwayne Johnson átmegy Bruce Willisbe, Drakuláék meg nyaralni. Kell ennél jobb kikapcsolódás a nyár közepén?

Hirdetés

Bizonyára senki sem lepődik meg rajta, hogy az elmúlt hét hírei nagyrészt szuperhősfilmekről szóltak. Véget ért a Captain Marvel forgatása, súlyosabbak Thanos tettei, mint gondoltuk, ezeket tartalmazza a Deadpool 2 bővített változata, ilyen extrákkal jön a Végtelen háború Blu-ray-re, Jeremy Renner csatlakozott a Spawn reboothoz, és a Puliwood összeszedett tíz érdekességet Doctor Strange-ről az elhunyt Steve Ditko emlékére. 

Hirdetés

Figyelmet érdemel az új Predator film is, aminek előzetesét már szinkronosan is nézhetjük: 

Sajnos a Ragadozó a héten még nem vadászik, helyette viszont Dwayne Johnson és Adam Sandler szórakoztatnak minket a következő filmekben:

Felhőkarcoló (Skyscraper)

Rawson Marshall Thurber (Központi hírszerzés, Családi üzelmek) új akciófilmje olyan, mintha a Die Hardot és a Pokoli tornyot keresztezték volna és az így létrejött elegy főszereplőjének megtették Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb és legjövedelmezőbb sztárját, Dwayne "The Rock" Johnsont. A kritikák elég vegyesek a Felhőkarcolóról, a Puliwood szerint bár nem hibátlan, mégis szórakoztató filmről van szó, tipikus egyszernézős.

(Érdekesség: Ha szeretnétek tíz érdekességet olvasni Dwayne Johnsonról, ne hagyjátok ki a Puliwood cikkét.)

Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

Drakulát (Adam Sandler) nem mindennapi ajándékkal lepi meg szörnyen bájos lánya, Mavis (Selena Gomez) ugyanis elviszi a hotel lakóit egy családi pihenésre egy luxus rémhajóra, amelynek sötét titkokat rejtő kapitánya azonnal megtetszik a vámpírok legvámpírabbikának. Indulhat a móka, amit a családok legfiatalabb tagjai élvezhetnek igazán, a felnőttek meg velük nevethetnek. 

 

(Érdekesség: CeeLo Green letartóztatása miatt ismét Keegan-Michael Key kölcsönözte Murray hangját.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A héten nincs új megjelenés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)