Hirdetés

GameStar Filmajánló - Gringo, Nap nap után és Sherlock Gnomes

|

Füves akció-vígjáték, romantikus film vagy animációs mese? Ezekből válogathattok a héten a mozikban, mi pedig segítünk benne.

Hirdetés

A filmipar számára eseménydús volt az elmúlt hét, elvégre kiderült, hogy ki fogja rendezni a következő James Bond filmet, brutális összegből készül a Gyűrűk Ura sorozat, film készül Shia LaBeouf életéről, jövőre forgatják az Indiana Jones 5-öt, Robert Downey Jr. szerint van esély a Sherlock Holmes 3-ra és megtudtuk, hogy mely karakterek szerepelnek majd a legtöbbet a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Hirdetés

Előzetesek terén is tudunk újat mutatni, hiszen befutott az eddigi leghosszabb és legütősebb Deadpool 2 trailer, amelyben mindenki feltűnik, aki számít a folytatásban. Ne hagyjátok ki. 

Deadpoolra sajnos májusig kell várni, de az alábbi filmeket már nézhetitek a mozikban:

Gringo

A Bob Dylan videoklipjeiről elhíresült Nash Edgerton ezúttal egy fekete humorral átitatott akció-vígjátékkal jelentkezett, amelynek főszereplője a jóhiszemű és becsületes Harold Soyinka (David Oyelowo), aki látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba, ám hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. Ahogy a film szlogenje is mondja, itt így vagy úgy, de mindenki szívni fog, ami a legelső vélemények alapján a nézőkre is érvényes, azonban Oyelowo mellett olyan színészek gondoskodnak róla, hogy ne érezzük kidobott pénznek a mozijegyet, mint Charlize Theron, Joel Edgerton és Amanda Seyfried.

(Érdekesség: A film rendezője, Nash Edgerton a népszerű hollywoodi színész, Joel Edgerton fivére.)

Nap nap után (Every Day)

Akinek volt már szerencséje David Levithan érzelmekkel teli regényéhez és elgondolkodott azon, hogy szívesen látná az olvasottakat a vásznon is, az most biztosan örülni fog, hiszen ma kerül mozikba a Nap nap után filmadaptációja. A történet középpontjában egy 16 éves lány, Rhiannon (Angourie Rice) áll, aki beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást. Bár a kritikák szerint a Nap nap után nem kiemelkedő, mégis szerethető és a szerelem vakságát természetes módon mutatja be. 

(Érdekesség: Ez Jacob Batalon és Angourie Rice második közös filmje a Pókember: Hazatérés után.)

Sherlock Gnomes 

A Metro-Goldwyn-Mayer legutóbb tíz éve, 2008-ban rukkolt elő animációs filmmel, ám a 2011-es Gnómeó és Júlia folytatásának kedvéért kivételt tett. A korábbi részben megismert kerti törpék a Sherlock Gnomes-ban térnek vissza egy vadonatúj londoni kalandra, amely a Kung Fu Panda rendezőjének (John Stevenson) elképzelésében valósulhatott meg olyan szinkronszínészek bevonásával, mint Johnny Depp, Emily Blunt, James McAvoy, Chiwetel Ejiofor, Michael Caine és Maggie Smith, míg a zenét többek között olyan sztárok szerezték, mint Sir Elton John. 

(Érdekesség: Ez Johnny Depp harmadik animációs filmje A halott menyasszony és Rango után). 

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Boldog halálnapot! (DVD, Blu-ray)
- Marston professzor és a két Wonder Woman (DVD, Blu-ray)
- Rossz anyák karácsonya (DVD)
- 47 méter mélyen (DVD)
- Gyilkolj vagy meghalsz (DVD)
- LEGO szuperhősök - Flash, a villám (DVD)
- Bob, a mester - Megamasinák (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)