Hirdetés

GameStar Filmajánló - Gru 3 és Nyomd, bébi, nyomd

|

Gru ismét összeáll a minyonokkal, hogy megnevettessék a fiatalságot, de aki egy igazán dögös filmre vágyik, az Edgar Wright új, zenés akcióőrületére, a Baby Driverre vált jegyet.

Hirdetés

Bizonyára senki sem lepődik meg rajta, hogy az elmúlt hét hírei nagyrészt szuperhősfilmekről szóltak. Tudtátok például, hogy Peter Parker már a Vasember 2-ben felbukkant? Ugyan tőle nem, de sok más hőstől elbúcsúzhatunk a Bosszúállók: Végtelen háborúban, miközben javában alakul a DC Filmes Univerzuma is: a következő Batman film állítólag az Arkham-játékokból is merít ihletet. David Fincher rendezi a Z világháború 2-t, valamint új címet kapott a Fűrész 8. A Puliwood összeszedett 10 érdekességet Mark Wahlbergről, 25-öt pedig a Batman visszatérről, nézzétek meg ezeket is.

Hirdetés

A legfontosabb előzetesünk nem is lehetne most más, mint Jackie Chan következő akciófilmjéé, a The Foreigneré, amelyben elveszíti a családját. A Casino Royale rendezőjével és Pierce Brosnan bevonásával készül. Mindenképpen várós!

Akcióból ezen a héten sem lesz hiány, de a legkisebbek is jól szórakoznak majd. 

Gru 3 (Despicable Me 3)

Miután a minyonok a saját lábukra álltak kicsit, visszatértek Grúhoz, akinek most éppen az ikertesója, Dru (Steve Carell) és nemezise, Balthazar Bratt (a South Park egyik atyja, Trey Parker szinkronizálásában) keseríti meg az életét. Az Illumination új animációs filmje ugyanazt a stílust és humorfaktort hozza, amit a korábbi Gru és a Minyonok is képviselt, így könnyen be lehet lőni, hogy kinek érdemes beülni rá a legkisebbeken kívül. 

(Érdekesség: Steve Carell azt nyilatkozta, hogy utoljára vállalta el Gru szerepét. Azt azért hozzátette, hogy ha felkérnék cameo szerepre a Minyonok folytatásához, azt örömmel vállalná.)

Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver)

Edgar Wright ugyan bukta a Hangyát, helyette viszont elkészíthette álmai akciófilmjét, a Baby Drivert, amelyben a címszereplő (Ansel Elgort) egy olyan átkozottul tehetséges sofőrt játszik, aki bűnözőknek furikázik egy adósság miatt és teszi ezt úgy, hogy minden mozzanatát valamilyen dögös zene és nagypályás színész (Kevin Spacey, Jon Hamm, Jon Bernthal) kíséri. Wright gyakorlatilag megteremtette az akció-musicalek fogalmát! Ha szeretnétek több ajnározást is hallani a filmről, akkor mindenképpen olvassátok el a Puliwood kritikáját, és üljetek be a Baby Driverre. Garantáltan megéri! 

(Érdekesség: A filmben egy cameo erejéig a Red Hot Chilli Peppers legendás basszusgitárosa, Flea is tiszteletét teszi.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- John Wick: Második fejezet (DVD, Blu-ray)
- Vuk (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)