Hirdetés

GameStar Filmajánló - Halálos iramban 8, Bébi úr és Amerikai pasztorál

|

A héten Vin Diesel és halálos iramú családja veszi birtokba a mozikat, de akiket nem vonz az őrült aszfaltszaggatás és nonstop golyószórás, azok egy beszélő animált babát és Ewan McGregor első rendezését is választhatják.

Hirdetés

Még idén elkezdhetik forgatni az Ikrek folytatását, Jude Law fogja alakítani a fiatal Dumbledore-t a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ben, Dolph Lundgren is csatlakozott az Aquaman mozihoz, önállóak lesznek a Universal szörnyuniverzumának tagjai és Hugo Weaving is csatlakozott Peter Jackson új filmjéhez - mindezt az elmúlt hét során tudtuk meg.

Befutott a Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds nevével fémjelzett akció-vígjáték, a The Hitman's Bodyguard, ahol mindketten hozzák a formájukat és úgy röpködnek a szitokszavak, mint a golyók: 

Persze erről még korai lenne nyilatkozni, lássuk inkább a premiereket.

Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious)

Immár nyolcadik alkalommal száguld a "Családos iramban", amelyben pont a "CSALÁD" feje, Dom (Vin Diesel) fordul az övéi ellen, amikor a világ legjobb kiber-terroristája (Charlize Theron) kerül a képbe. Éppen ezért a többiek Hobbs (Dwayne "The Rock" Johnson") vezetésével kénytelenek megállítani egykori barátjukat, amiben régi ellenségük, Deckard Shaw (Jason Statham) is a segítségükre lesz. Minden eddiginél őrültebb jelenetekkel és pörgősebb üldözésekkel bír a legújabb rész, így aki már az előzőeket se bírta, az nem most fogja megszeretni, a többiek viszont úgyis beülnek rá, hisz tudják, mit kapnak. 

(Érdekesség: A Halálos iramban 8 az első olyan hollywoodi produkció, mely engedélyt kapott arra, hogy Kubában forgasson az 1960-as években bevezetett embargó óta.)

Bébi úr (The Boss Baby)

Míg a nagyobbak a különböző idomokat bámulják, a kicsiknek is jut egy kis szórakozás az új DreamWorks animációs film, a Bébi úr képében. Teljesen természetes, ha egy addigi egyke gyerek élete felborul, amikor kistesót kap és rivalizálni kezd vele. Na de mi van akkor, ha ez a kisbaba öltönyt hord, egy hatalmas vállalatnak dolgozik és nem mellesleg beszél is?! Garantált családi szórakozás, amihez  olyan angol színészek és magyar szinkronhangok asszisztálnak, mint Alec Baldwin (Csankó Zoltán), Steve Buscemi (Schnell Ádám), Jimmy Kimmel (Stohl András) és Tobey Maguire (Hamvas Dániel).

(Érdekesség: A Bébi úr első előzetesét a Főnökök nemzetközi napján adta ki a Dreamworks.)

Amerikai pasztorál (American Pastoral)

A könnyed kikapcsolódás mellett a fajsúlyos drámák rajongói is megkaphatják a magukét Ewan McGregor debütáló rendezésében. Seymour "Svéd" Levov elmondhatja magáról, hogy élete maga a megtestesült amerikai álom a háború után: jól menő vállalkozás, egykori szépségkirálynő feleség és egy gyönyörű kislány. Aztán ez egy nap elkezd széthullani, amikor tinédzser lánya aktívan elkezd érdeklődni a polgárjogi mozgalmak iránt, majd egy nap a helyi posta felrobbantását és egy ember halálát követően eltűnik. A kétségbeesett apa mindenáron próbálja előkeríteni, miközben minden széthullik körülötte. 

(Érdekesség: Ewan McGregor a forgatás alatt Ray Liotta filmjeinek részleteit hallgatta, hogy minél jobban elsajátíthassa színésztársától a New Jersey-i akcentust.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Legenda vagyok (Fémdobozos)(Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)