Hirdetés

GameStar Filmajánló - Hivatali karácsony és A démon arca

|

Mielőtt befutnának a karácsonyi szezonra szánt filmek (mint a Zsivány Egyes) még át kell vészelnünk egy lazább hetet, ahol a kiemelt alkotás egy őrült vígjáték, a Hivatali karácsony.

Hirdetés

Szerencsére a filmvilág híreit nem érintette az ünnepek előtti pangás, hiszen bejelentették, hogy mely filmek a 2017-es Oscar legjobb vizuális effektek kategóriájának esélyesei, dátumot kapott az Aquaman mozi, az Alien 5 le fogja zárni Ripley történetét, nem biztos, hogy elkészül a Suicide Squad 2, folytatódik a Luke Cage, nagyobb és őrültebb lesz a Kingsman folytatása és tovább csúszik az Így neveld a sárkányodat 3

Nem maradtunk újdonság nélkül sem, hiszen megérkezett A galaxis őrzői 2. előzetese, amelynek abszolút fénypontja a kicsi Groot, aki valószínűleg már mindenkivel szembejött a közösségi oldalakon valamilyen formában: 

A hazai mozikban várhatóan 2017. május 5-én debütál a Marvel következő nagy dobása, de addig még sok premier hátravan, például a heti felhozatal darabjai is:

Hivatali karácsony (Office Christmas Party)

Az ügyvezető igazgató nővére (Jennifer Anniston) elbocsájt egy egész osztályt, ezért az alkalmazottak úgy határoznak, hogy egy új igazgatót beszervezve egy szédületes karácsonyi partit szerveznek, amivel a saját munkájukat is megmenthetnék. Azonban ahogy az lenni szokott, a buli egyre fékevesztettebb tempót diktál, amit természetesen képtelenek kordában tartani. A Hivatali karácsony stábjában olyan komikusok kaptak helyet, mint Jason Bateman, T.J. Miller és Kate McKinnon, de a kritikusok szerint ez sem több egy átlagos amerikai vígjátéknál, így ezt is vegyétek figyelembe, mielőtt beültök rá. 

(Érdekesség: T.J. Miller lesz a szmájlikról szóló Emojimovie: Express Yourself egyik szinkronhangja és szerepelni fog a Spielberg-féle Ready Player One-ban is.)

A démon arca (Incarnate)

A horror rajongók is megkapják a magukét ezen a héten. Egy ördögűző (Aaron Eckhart) képes a megszállt lélek tudatalattijába férkőzni. Azonban amikor egy 11 éves fiú (David Mazouz) elméjébében jár, rá kell jönnie, hogy a benne lakozó démon nem idegen a számára. De valószínűleg A démon arca sem lesz idegen azoknak, akik láttak már legalább három horrort (és köztük az Indisioust), ezáltal inkább csak otthoni megtekintésre ajánlott. 

(Érdekesség: Mazouz neve onnan lehet ismerős, hogy ő a Gotham sorozat fiatal Bruce Wayne-je.)

Az univerzum története (Voyage of Time)

A dokumentumfilmek szerelmesei is megtalálhatják a számításaikat ebben a beszédes című darabban. Az univerzum történetében nem csak az univerzum kialakulásáról, hanem annak lehetséges pusztulásáról is kiokosíthatjuk magunkat. 

(Érdekesség: A dokumentumfilm narrátora Cate Blanchett.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Szellemirtók (DVD, Blu-ray)
- Suicide Squad: Öngyilkos osztag (DVD, Blu-ray)
- Jason Bourne (DVD, Blu-ray)
- A zátony (DVD, Blu-ray)
- A látogatás (DVD, Blu-ray)
- A Megtisztulás Éjszakája: Választási év (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)