Hirdetés

GameStar Filmajánló - Hóember és Himmler agyát Heydrichnek hívják

|

Michael Fassbendert mindig öröm nézni egy-egy új szerepben, valószínűleg ezúttal sem lesz ez másként, hiszen egy sorozatgyilkos után nyomoz fagyos tájakon, vérfagyasztó hangulatban.

Hirdetés

Hollywood zakatol tovább, nincs megállás, bár Harvey Weinstein botránya azért most betett neki. Ha éppen nem ettől volt hangos a külföldi sajtó, akkor a Halálos iramban spin-off, az Alien: Covenant folytatás, a Thor: Ragnarök első véleményei és az Assassin's Creed film kritizálása miatt, de egyre közeleg a bécsi Comic-Con is.

Hirdetés

Az új Igazság Ligája és a Star Wars: Az utolsó Jedik trailereket már biztosan mindenki látta többször is, de időközben kijött a Tűzgyűrű: Lázadás első kedvcsinálója is, hátha lemaradtatok róla a szuperhősök és az Erő bűvöletében: 

Gigászi szörnyek nem, viszont sorozatgyilkosok, nácik és pónik várnak ránk a héten.

Hóember (The Snowman)

Michael Fassbender ezúttal a rideg, havas Norvégiában nyomoz Harry Hole-ként Jo Nesbo nagysikerű regényének a feldolgozásában. Amint leesik az első hó, a rendőrség egy eltűnt áldozatról értesül, a férfi pedig arra gyanakszik, hogy sorozatgyilkos állhat az egész mögött. Egy újonc segítségével több évtizedes eseteket kell összekötnie, hogy túljárjon a gyilkos eszén. A kritikusok ugyan nincsenek elragadtatva Tomas Alfredson (Engedj be!, Suszter, szabó, baka, kém) új filmjétől, de Fassbender játékát dicsérik, miatta érdemes lehet adni egy esélyt a Hóembernek. 

(Érdekesség: Michael Fassbender két nappal az Assassin's Creed forgatása után már elkezdte a felvételeket.)

HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják (HHhH)

Ezen a héten a történelmi filmek kedvelői is megtalálhatják az érdeklődésüknek megfelelő tartalmat ebben a javarészt nálunk forgatott moziban. A második világháború idején a Harmadik Birodalom fénykorát éli. A londoni cseh ellenállás, A húszas két újonca, Jozef Gabcik (Jack Reynor) és Jan Kubis (Jack O'Connell) Prágába utazik, hogy közreműködjenek a rettegett hadvezér, Reinhard Heydrich (Jason Clarke), az SS és a Gestapo vezérének kiiktatási haditervében.

(Érdekesség: A film premierjét eredetileg 2016-ra tűzték ki, azonban The Weinstein Company végül 2017-re halasztotta a premiert a 2016-os Anthropoid című film miatt, mely szintén Reinhard Heydrich meggyilkolásáról szól.)

My Little Pony - A film (My Little Pony: The Movie)

Az Én Kicsi Pónimért nem csak kislányok rajonganak, de a filmre talán mégis inkább velük érdemes beülni. Amikor sötét erő fenyegeti Ponyville-t, lakói felkerekednek, hogy Equestria végére utazva megmentsék szeretett otthonukat. Ezalatt új barátságok köttetnek és veszélyes kihívásokkal szembesülnek. Cukormáz a javából, de a kisebbek imádni fogják. 

(Érdekesség: Az 1986-os eredeti óta ez az első egész estés Én kicsi pónim-mozifilm.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- DC Justice League: Action S1 P1 (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)