Hirdetés

GameStar Filmajánló - John Wick: 2. felvonás, A régi város és Tékasztorik

|

A héten végre visszatér John Wick a mozikba, de aki másra is kíváncsi azon kívül, hogy Keanu Reeves hogyan teszi lapátra az alvilágot, az egy újabb Oscar-esélyessel és a Tékasztorik című blog alapján készült vígjátékkal is találkozhat a kínálatban.

Hirdetés

Nehéz volt nem belefutni abba, hogy ki lesz az új Batman rendezője, mint ahogyan azt is sokan harsogják, hogy elkészülhet A sebezhetetlen 2. Mivel a jövő héten debütál a Logan, igencsak aktuális hír, hogy a rendező egy önálló X-23 filmet is szívesen bevállalna, valamint még ennél is aktuálisabb, hogy Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről Arany Medve-díjat kapott. A csúcs (vagy negatív csúcs, kinek mi) pedig nem más, mint a Grumpy Cat - Garfield crossover. 

Ne hagyjátok ki a Puliwood legújabb cikkét sem, hiszen ellátogattak a Légió című X-Men sorozat szinkronfelvételére, majd gyertek vissza meglesni az alábbi őrült, rajongói videót, amelyben a Christopher Nolan-féle Joker csap össze a David Ayer-féle Jokerrel: 

Noha DC-karakterek nem szerepelnek a heti mozis étlapon, unatkozni így sem fog senki, hiszen Keanu Reeves, Casey Affleck és Bihari Viktória gondoskodnak a szórakoztatásról: 

John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter 2)

Az elmúlt évek egyik legjobb akciófilmje folytatódik. Az alvilágba visszatérve John Wick kénytelen szembesülni a következményekkel és minden eddiginél több rosszfiút lapátra tenni, természetesen egy vadonatúj kutyussal az oldalán, elvégre az elengedhetetlen. A világ egyik legjobb, Rémkirálynak becézett bérgyilkosának új története az első kritikák alapján van olyan izgalmas, mint az első rész (sőt, az összecsapások állítólag jobban össze vannak rakva), így aki vevő volt Keanu Reeves akkori ámokfutására, az most is bátran üljön be rá. 

(Érdekesség: Chad Stahelski, a film rendezője kaszkadőrként dolgozott a Mátrix trilógia forgatásain.)

A régi város (Manchester by the Sea)

Végre az Oscar-verseny egyik legfőbb esélyese is látható nálunk, ugyanis Kenneth Lonergan megindító drámája, A régi város több kategóriában is harcba száll az arany szoborért - beleértve a legjobb rendezőt, a legjobb filmet és a legjobb színészt is.  A sztoriban egy nagybácsi a testvére halála után kénytelen az unokaöccse gondjait viselni, azonban a múlt sérelmei a felszínre kerülnek. A Puliwood már látta a filmet és szerintük Casey Affleck remekel a főszerepben, de nem csak miatta érdemes jegyet váltani rá.

(Érdekesség: Manchester-by-the-sea egy létező város Massachusetts államban.)

Tékasztorik

Nem mindennapi, hogy egy népszerű blogger könyvéből készül film, a Tékasztorik esetében most mégis ez a helyzet. Kis Viku (Bihari Viktória), a vagány videókölcsönzős próbálja megtalálni élete nagy szerelmét, amihez olyan színészek asszisztálnak, mint Csuja Imre, Görbe Nóra és Elek Ferenc. Ha olvastatok akár csak egyetlen posztot is az említett blogon és tetszett a stílus (vagy az alábbi trailer hangulata), akkor a Tékasztorik nektek szól, más esetben válasszátok Keanu Reevest és/vagy Casey Afflecket. 

(Érdekesség: A Tékasztorik című blog 2010-ben indult és elnyerte a Goldenblog-díjat is.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Sully - Csoda a Hudson folyón (DVD, Blu-ray)
- Lángelmék (DVD) 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)