Hirdetés

GameStar Filmajánló - Johnny English újra lecsap, Keresés és Nevem: Thomas

|

Rowan Atkinson újra kémnek áll, John Cho megpróbálja felkutatni az eltűnt lányát és mozikba kerül Terence Hill legújabb filmje is.

Hirdetés

Nehéz volt nem belefutni abba, hogy Patrick Stewart is csatlakozott a Charlie angyalai reboothoz, ahogyan az is körbement a neten, hogy Schwarzenegger is felbukkanhat a Predator folytatásában. Hivatalosan is bejelentették a Joker eredetfilm szereplőgárdáját, remake-et kap a Szomszéd nője mindig zöldebb és megjött a Marvel Rising: Secret Warriors első előzetese is. 

Hirdetés

Ne hagyjátok ki a Puliwood legújabb cikkét, amiben kielemezték a Marvel Kapitány trailerét, majd gyertek vissza meglesni az alábbi videót, amelyben A rajtaütés rendezőjének új filmje, az Apostle mutatkozik be. Ebben Dan Stevens próbálja meg kiszabadítani a húgát egy szekta markából.

Noha erre október 12-ig kell várnunk, unatkozni addig sem fog senki, hiszen Rowan Atkinson, John Cho és Terence Hill gondoskodnak a szórakoztatásról: 

Johnny English újra lecsap (Johnny English Strikes Again)

Amikor az Egyesült Királyságot kibertámadás éri és minden ügynök lelepleződik, csak egy valaki segíthet: Johnny English (Rowan Atkinson), aki veteránként nem szerepel a nyilvántartásban. A kritikák alapján felesleges volt visszatérnie, ugyanis nem csak a karakter, de a humora felett is eljárt az idő (egy-két kivételt leszámítva), míg a film sablonok tömkelegéből épül fel. Csak akkor vállaljátok be, ha imádjátok Atkinsont, más esetben inkább engedjétek el vagy várjátok meg a DVD-megjelenést.

(Érdekesség: Rowan Atkinson alakította a Soha ne mondd, hogy soha című 1983-as James Bond filmben a 007-es ügynök MI6-es kapcsolattartóját, Nigel Small-Fawcettet.)

Keresés (Searching)

Az elsőfilmes Aneesh Chaganty thrillere nem formateremtő, hiszen láthattunk már olyan koncepciót, amiben a különböző elektronikus eszközökön és közösségi médián keresztül figyelhettük az eseményeket  - lásd a 2015-ös Ismerős törlése című filmet -, de mindenképpen formabontó és emlékezetes. A történet egy aggódó apa (John Cho) kétségbeesett kutatásáról szól, aki mindenáron megpróbálja kideríteni, hogy mi történt az eltűnt lányával. A Puliwood szerint a Keresést mindenkinek látnia kell, az év egyik kötelező alkotása. 

(Érdekesség: A teljes filmet 13 nap alatt forgatták, azonban az előkészületek, a vágás és az animációk együtt két évet vettek igénybe.)

Nevem: Thomas (My Name is Thomas)

Néhány évnyi kihagyás után új filmmel jelentkezett Terence Hill, aki nem csak a főszerepet, de a rendezést is bevállalta. A Nevem: Thomasban a színész egy Harley Davidson motorra pattanva hagyja el Olaszországot és egészen Spanyolországig robog annak érdekében, hogy megtalálja önmagát. A kalandból pedig nem hiányozhatnak a szép lányok és a bunyók sem. Aki szereti Hill munkásságát, annak kihagyhatatlan program ez, viszont a hasonló cím ellenére senki se várja azt, hogy olyan zseniális lesz, mint a Nevem: Senki, azóta eltelt már pár évtized. 

(Érdekesség: A Nevem: Thomas produceri teendőit Terence Hill fia, Jess Hill látta el.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Deadpool 2 (mozi- és bővített változat)(DVD, Blu-ray)
- A hitehagyott (DVD)
- Hurrikán meló (DVD)
- Bébibumm (DVD)
- A fehér király (DVD)
- Légszomj (DVD)
- A hazafi (UHD)
- Aki legyőzte Al Caponét (DVD, Blu-ray)
- Szupercella (DVD)
- Férfias játékok (DVD)
- A cég (DVD)
- Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? (DVD)
- Chappie (DVD)
- Pixel (DVD)
- Matilda, a kiskorú boszorkány (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)