Hirdetés

GameStar Filmajánló - Jurassic World: Bukott birodalom és Örökség

|

Egy Oscar-díjas film, a Jurassic World folytatása és az év legdurvábbnak tartott horrorja egy napon érkezik meg a hazai mozikba. Segítünk választani.

Hirdetés

Előtte még következzen pár érdekesség. Visszatér a Bosszúállók: Végtelen háború láthatatlan szereplője, a Deadpool 2 egyik színésze is benne lesz a Godzilla vs. Kongban, kiderült, ki lehet a következő James Bond film főgonosza, a fanatikus rajongók miatt törölte Instagram posztjait Az utolsó Jedik színésznője és a Puliwood rangsorolta az eddigi Star Wars filmeket. 

Hirdetés

Hasonlóan figyelemreméltó az első Transformers spin-off, az Űrdongó előzetese is, amelyért nem Michael Bay, hanem a Kubo és a varázshúrok rendezője felel és meglehetősen különlegesnek tűnik: 

Óriásrobotokkal most ugyan nem szolgálhatunk, de hatalmas dínókkal igen, nyilván az is megteszi: 

Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom)

A Jurassic World folytatásában az emberiség ismét istent játszik, ez pedig nem csupán egy újabb kifejlesztett hibrid őshüllőt eredményez az Indoraptor képében, hanem azt is, ami minden korábbi alkalommal történt: a dolgok villámgyorsan elcsesződnek és jöhet újra a futás, meg a sikítás. Ehhez újfent Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, az előző rész főszereplői asszisztálnak majd, de felbukkan a franchise ikonikus alakja, a Jeff Goldblum által alakított Dr. Ian Malcolm is. A Jurassic World: Bukott birodalom eléggé megosztja a kritikusokat, de a Puliwood cikke azokat erősíti, akik kicsit pozitívabban látják. 

(Érdekesség: Ha kíváncsi vagy Chris Pratt életére, a linken keresztül utánaolvashatsz.)

Örökség (Hereditary)

Külföldön szuperlatívuszokban beszélnek a "generációnk Ördögűzőjének" titulált horrorfilmről, az Örökségről, amely a rövidfilmeket készítő Ari Aster első nagyszabású projektje. Sokan már most az év legdurvább horrorjának tartják a Toni Collette, Gabriel Byrne és Alex Wolff szereplésével készült produkciót, így ha éltek-haltok a műfajért, akkor mindenképpen ott a helyetek rajta a moziban. 

(Érdekesség: Egy ausztráliai mozi véletlenül a Nyúl Péter című családi film vetítése előtt játszotta le a film előzetesét.)

Egy fantasztikus nő (A Fantastic Woman)

Az Oscar-díjas dráma középpontjában Marina Vidal (Daniela Vega), a nappal pincérnőként, éjszaka pedig énekesként dolgozó transznemű áll, aki egészen addig boldog, amíg szerelme életét nem veszti, ráadásul nem csak a hatóságok, de a férfi családja is ellenségesek vele, undorodnak tőle, elveszik tőle a gyászolást. Erről szól Sebastián Lelio (Disobedience) rendezése. 

(Érdekesség: Ez a film happolta el Enyedi Ildikó rendezése, a Testről és lélekről elől az Oscar-díjat.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Három óriásplakát Ebbing határában (DVD, Blu-ray)
- The Commuter - Nincs kiszállás (DVD, Blu-ray)
- Star Trek: Mindenen túl (DVD, Blu-ray)
- Bérgyilkos Mary (DVD, Blu-ray)
- A nemek harca (DVD, Blu-ray)
- Aurora Borealis: Északi fény (DVD)
- Szörnyen boldog család (DVD)
- Szédülés (Blu-ray)
- Hitchcock (DVD)
- A könyvtolvaj (DVD)
- A csajok bosszúja (DVD)
- Walter Mitty titkos élete (DVD)
- Anakonda (Blu-ray)
- Távkapcs (Blu-ray)
- Hova lettek Morganék? (Blu-ray)
- A kabalapasi (Blu-ray)
- Azonosság (Blu-ray)
- Mary Shelley: Frankenstein (Blu-ray)
- Rumlis vakáció (Blu-ray)
- Ilyen a formám (Blu-ray)
- Pancser Police (bővített) (Blu-ray)
- xXx 2. - A következő fokozat (Blu-ray)
- Zombieland (Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)