Hirdetés

GameStar Filmajánló - A Kaptár: Utolsó fejezet, Az éjszaka törvénye és Egy kutya négy élete

|

A Resident Evil játék után egy ahhoz sehogy nem kapcsolódó Resident Evil film is jön, de aki valami aranyosat szeretne látni, az is találhat neki való filmet.

Hirdetés

A héten elkezdődött a Fekete Párduc forgatása, a Zsivány Egyes bevételei is átlépték az álomhatárt, betörtek a Death Note forgatási helyszínére, a Megtorló is csatlakozott az új Predator filmhez, illetve megnézhettük, melyek voltak a Star Wars 8 címe bejelentésére érkezett legviccesebb reakciók. Ne hagyjátok ki a Puliwood Oscar-jelöltekkel kapcsolatos cikkét sem, amelyben az öt legnagyobb csalódást, valamint az öt legkellemesebb meglepetést szedték össze. 

Heti kiemelt előzetesünk ezúttal nem is lehetne más, mint a Logan legújabb szinkronos trailere, amelyben Farkas/Rozsomák és X-Professzor is a megszokott hangján szólal meg:

Persze erről a filmről még korai lenne nyilatkozni, lássuk inkább az e heti premiereket.

A Kaptár: Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter)

Elérkezett ez a pillanat is: véget ért egy franchise (de vajon tényleg?!). Ahogy a címe is mutatja, Mila Jovovich a zombipusztító Alice szerepében utoljára merül alá a nyúl üregébe, hogy bepiszkítsa a bundáját és vérrel terítse be a vásznakat. A Puliwood kritikája szerint akik az előző epizódok agyatlan pusztítását szerették, azok nagy jó indulattal most sem fognak csalódni, de aki már eddig is úgy volt vele, hogy istenkáromlás ezt Resident Evilnek hívni és/vagy taszítja Paul W.S. Anderson világának minden pixelje és dialógusa, az inkább válasszon valami mást a felhozatalból. 

(Érdekesség: Eközben megérkezett a Resident Evil 7, itt olvashatjátok a tesztünket.)

Az éjszaka törvénye (Live By Night)

Ben Affleck ismét rendezésre adta a fejét, és első direktori munkájához hasonlóan ezúttal is egy Dennis Lehane regényhez nyúlt, amelyben az 1920-as évek szeszcsempészéssel tarkított, zűrzavaros korszakába kalauzolja el a nézőket. Affleck a főszerepet is magára osztotta és olyan veteránokkal töltötte meg a filmet, mind Chris Cooper, Brendan Gleeson, Zoe Saldana, vagy Elle Fanning, így a nézők biztosan nem fognak unatkozni, noha a Puliwood véleménye alapján túl sokat azért ne várjatok tőle. 

(Érdekesség: Titus Welliver mind a négy filmben látható, amit Ben Affleck eddig rendezett.)

Egy kutya négy élete (A Dog's Purpose)

A romantikus és családi filmek talán legnagyobb szakértője, Lasse Hallström (Csokoládé, Árvák hercege) ismét a könnycsatornáinkat, valamint a rekeszizmainkat veszi célba ebben a szívvel és lélekkel teli moziban, amelyben egy kutya életeken keresztül kutatja a létezés értelmét olyan színészek asszisztálásával, mint Dennis Quaid. Ha a hétvégén szeretnétek megnézni a családdal egy szívmelengető alkotást, akkor erre érdemes beülnötök. 

(Érdekesség: A Universal Pictures lefújta a film amerikai sajtóeseményét amiatt a botrány miatt, amit egy kiszivárgott videó indított el. Ebben a forgatás során egy kutyát kényszerítettek a mesterséges körülmények között örvénylő vízbe, és ezt az állatvédők nem nézték jó szemmel.)

Életem Cukkiniként (My Life as a Zucchini)

A rendhagyó animációs filmek rajongói is megkapják a magukét ebben a francia-svájci koprodukcióban. Cukkini egy teljesen átlagos 9 éves kisfiú, egészen addig, amíg el nem veszíti édesanyját és ő árvaházba nem kerül, ahol új barátokra talál. Az Életem Cukkiniként komoly kérdéseket feszeget és nem fél komoly válaszokat is adni rá, így ez tipikusan az a darab, amely fiatalokat és időseket egyaránt elgondolkodtat. 

(Érdekesség: Esélyes az Oscar "legjobb animációs film" kategóriájában.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A kolónia (DVD)
- A lovasíjász (DVD)
- A stanfordi börtönkísérlet (DVD)
- A mi emberünk (DVD)
- Race - A legendák ideje (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)