Hirdetés

GameStar Filmajánló - Kung Fu Panda 3 és Zoolander 2

|

A hét legfontosabb kérdése, hogy a pimasz, pofonosztó panda vagy a legendás Kék Acél diadalmaskodik-e a kasszáknál. A végeredmény rajtunk múlik.

Hirdetés

A legutóbbi filmajánló óta kiderült, hogy milyen lesz a Penny Dreadful 3. évada, ki bukkan fel a Sharknado 4. részében, Robert Downey Jr. szerint miért nem lesz Vasember 4, mikortól forog a Trainspotting 2, Ron Perlman mit gondol a Hellboy 3 elkészüléséről, hogy mi Christian Bale kedvenc filmje és megtudtunk mindent a Sikoly sorozat 2. évadáról is. Szintén érdekes még, hogy min dolgozik együtt J.J. Abrams és Leonardo DiCaprio, hogy Ian McShane mit gondol a Trónok harcáról, a Mr. Robot 2. évadának új részletei, a Kevin Smith által rendezett The Flash epizód infói, a Batman: The Killing Joke animációs film első képkockája, a The Night Manager 2. évadának és a Gotham 3. évadának berendelése is.

Kiemelt előzetesünk szerepét most Tim Burton következő filmjének trailere tölti be: a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeit könyv formájában már mi is olvashattuk, de várhatóan szeptemberben a vásznakon is megelevenedik, méghozzá Eva Green és Samuel L. Jackson bevonásával. Az alábbi előzetes csak úgy tobzódik a tipikus burtoni elemekben: 

Ígéretes, ugye? Ahogyan a heti felhozatal is: 

Kung Fu Panda 3: 

Közel 5 év után Po, a pocakos pofozó (és pofázó) panda (Jack Black) visszatér, hogy ismét megmérkőzzön egy régen látott ellenséggel, miközben igazi apja (Bryan Cranston) képében a gyökereivel is megismerkedik, ami segítségére lehet a gonosz, Kai (J.K. Simmons) legyőzésében. Akik az első két részt szerették, nagy valószínűséggel a Kung Fu Panda 3-ért is odalesznek, nem csak az imádni való főhős és a lélegzetelállító harcok, hanem a csodás látvány és a valóban lenyűgöző 3D-nek is köszönhetően is, nem beszélve a humorról.

(Érdekesség: Feltűnt már valakinek, hogy a Hans Zimmer által szerzett Kung Fu Panda 3 soundtrack "The Arrival of Kai" c. tétele mennyire hasonlít az Imagine Dragons tavalyi számához, az I'm So Sorryhoz?)

Zoolander 2: 

A panda mellett a Kék Acél is visszatér a kultikus vígjáték folytatásában. Derek (Ben Stiller) és Hansel (Owen Wilson) megpróbál visszatérni a divatszakmába, hogy kinyomozzák, ki teszi el láb alól a világ hírességeit. Sztárszereplőkben és agyament poénokban ezúttal sem lesz hiány, és bár a külföldi kritikák nem rajonganak a Zoolander 2-ért, a CineStarnak tetszett

(Érdekesség: Ben Stiller szerette volna szerződteti a filmre az első részben is feltűnő David Bowie-t, azonban az azóta elhunyt zenész ekkor már súlyos beteg volt, így nem tudta elvállalni.)

Janis - A Janis Joplin-sztori (Janis: Little Girl Blue): 

Janis Joplin kétségtelenül a blues egyik legtehetségesebb és egyben legfiatalabban elhunyt énekesnője volt. Amy Berg filmje ezt a rövid, de annál tartalmasabb életutat követi nyomon a kezdetektől.

(Érdekesség: Janis Joplin mindössze 27 évesen hunyt el. Utolsó lemeze, az 1971-es Pearl már a halála után jelent meg.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Fekete mise (DVD, Blu-ray)
- Blinky Bill - A film (DVD)
- Hercegnők éjszakája (DVD)
- A szüfrazsett (DVD)
- Maggie - Az átalakulás (DVD, Blu-ray)
- Straight Outta Compton (DVD, Blu-ray)
- Die Hard - Drágán add az életed! (új kiadás)(DVD, Blu-ray)
- Die Hard 2. - Még drágább az életed (új kiadás)(DVD, Blu-ray)
- Die Hard 3. - Az élet mindig drága (új kiadás)(DVD, Blu-ray)
- Die Hard 4.0 - Legdrágább az életes (új kiadás)(DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)