Hirdetés

GameStar Filmajánló - Legendás állatok és megfigyelésük és Éjszakai ragadozók

|

A héten Eddie Redmayne visszarepít minket a varázsvilágba, Amy Adams az Érkezés után újból lenyűgöz és Mel Gibson újfent akciózik egy jót - ezekért bizony érdemes moziba menni.

Hirdetés

Ha azt mondjuk, hogy csupa meghökkentő hírt kaptunk az elmúlt hét során, akkor még finoman fejeztük ki magunkat. Mel Gibson szerint például korábbi nyilatkozatai ellenére mókás lenne megrendezni a Vasember 4-et, jövőre elkezdődhet a Valami Amerika 3 forgatása, a Marvel sorozatként mutatja be az Inhumanst, a Disney felvásárolná a Netflixet, berendelték a Westworld 2. évadát és végre Oscar-díjat kapott Jackie Chan is. 

Traileres fronton most egy igazi különlegességet hoztunk: a Warner Bros. Home Animation és a DC Entertainment bemutatta a Justice League Dark animációs film első kedvcsinálóját, amelyben együtt zúz többek között Batman és Constantine, így mindenképpen nézős: 

Denevéremberekkel éppen nem szolgálhatunk a héten, de legendás állatok szerepelnek a mozik kínálatában: 

Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them)

Az év egyik leginkább várt mozijában visszatérünk J.K. Rowling varázslatos világába, közel 70 évvel azelőtt, hogy Harryék átlépték volna a Roxfort kapuit. 1926-ban a neves magizoológus (varázslénykutató), Göthe Salmander (Eddie Redmayne) megérkezik New Yorkba. Azonban mágikus bőröndjéből kiszabadul pár bestia, ami felbolygatja az egyébként is feszült légkört varázslók és varázstalan emberek között, miközben valami éppen káoszt teremt az utcákon, amihez egy Európát éppen feldúló sötét varázslónak is sok köze lehet. Ehhez még Colin Farrellnek is lesz egy-két szava. Mi csak ajánlani tudjuk a Legendás állatok és megfigyelésüket, a héten ez a legjobb választás a szórakozásra! 

(Érdekesség: Rowling szerint legalább még négy folytatás várható, David Yates pedig már be is jelentkezett mindegyik megrendezésére.)

Éjszakai ragadozók (Nocturn Animals)

Tom Ford hét évvel az Egy egyedülálló férfi után ismét mozit rendezett, és az Éjszakai ragadozókkal bebizonyítja, hogy nem egy egyfilmes rendező. Ezúttal egy több síkon játszódó "bosszúfilmet" dirigált le: Susan (Amy Adams) egy kéziratot kap volt férjétől (Jake Gyllenhaal), amit neki ajánl. A könyv egy férfiról szól, akit nem elég, hogy az asszony a volt hitveseként képzel el, de az írás cselekményében a családi autókázás csúnya fordulatokat vesz. A cselekmény annyira felkavarja a nőt, hogy közben felelevenedik zátonyra futott házassága is, mi pedig olyan élményben részesülünk a Puliwood kritikusai szerint, amit nem felejtünk el egyhamar.

(Érdekesség: Amy Adams másik filmje, az Érkezés nemrég mutatkozott be a mozikban és a Puliwood szerint egyszerűen látnotok kell!)

Az utolsó emberig (Blood Father)

Mielőtt Mel Gibson visszatérne A fegyvertelen katonával a rendezői csatatérre, ismét akciózik egyet színészként ebben a klassz kis B-filmben. A börtönből szabadult John Link (Gibson) próbálja újramelegíteni kapcsolatát elhidegült lányával, erre pedig "kiváló" alkalom nyílik, amikor kábítószer kereskedők próbálják megölni a kétségbeesett tinédzsert. A koncepció alapján egyértelmű, hogy mit várhatunk, Az utolsó emberig pedig hozza azt a durvulást, amit szeretnénk. De miért nem Halálosabb fegyver lett a magyar címe? 

(Érdekesség: Ha kíváncsiak vagytok a szinkronra, ezt a cikket olvassátok el.)

Mentőakció (Infini)

Ha pedig már a B-filmek szóba kerültek, ez az alkotás az ABC-ben valamivel hátrébb találhat helyet magának, de így is biztosan megtalálja a közönségét. Keresőcsapat indul egy Földön kívüli bányásztelepre, hogy kiszabadítsa egy biológiai szerencsétlenség túlélőjét. Azonban - ahogy az ilyenkor lenni szokott - a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy kellene. Unalmas estéken beleférhet a Mentőakció, de ne számítsatok tőle sokra. 

(Érdekesség: A filmben szereplő Luke Hemsworth az idősebb testvére Liamnek és Chrisnek, valamint a sógora Elsa Pataky színésznőnek.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Szenilla nyomában (DVD)
- Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (DVD)
- Életem NAGY szerelme (DVD)
- Máris hiányzol (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)