Hirdetés

GameStar Filmajánló - LEGO Batman, A sötét ötven árnyalata és Jackie

|

Onnan lehet tudni, hogy hamarosan beköszönt a Valentin-nap, hogy a mozikban vetíteni kezdik A szürke ötven árnyalatának egyik folytatását. Aki azonban nem vevő a korbácsra, az választhatja a kockásított Denevérembert és Natalie Portman Oscar-esélyes alakítását is.

Hirdetés

Az elmúlt egy hétben bejelentették, hogy jön a Sharknado 5, Jack Nicholson egy hosszabb kihagyás után visszatér, máris érkezhet a Széttörve folytatása, pletykálják az új Batman film lehetséges rendezőit, David Fincher rendezheti a Z világháború 2-t és paródia készül a Star Wars franchise alapján.

Ha elolvastátok a Puliwood által, a mester 85. születésnapja alkalmából írt John Williams cikket, akkor már csak az maradt hátra, hogy megnézzétek Arnold Schwarzenegger drámaibb oldalát, ugyanis az Aftermath című filmben elveszíti a családját: 

Megrázó témákból a héten sem lesz hiány: a legósított Batman a család fogalmát tanulgatja, az árnyalatok még sötétebbek és a gyász feldolgozását is bemutatják nekünk.

LEGO Batman - A film (The LEGO Batman Movie)

A LEGO-kaland után megérkezett a film legkirályabb mellékkaraktere, Batman különálló mozija, amelyben nem csak olyan ősellenségével kell szembenéznie, mint Joker (vagy Superman), hanem meg kell tanulnia, mi is az a család és a barátok. Mondanunk sem kell, hogy a magányhoz szokott álarcos igazságosztónak ez nem megy könnyen, viszont a Puliwood annál jobban szórakozott rajta.

(Érdekesség: Billy Dee Williams, Kétarc szinkronhangja alakította Harvey Dentet az 1989-es Batman filmben.)

A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker)

Folytatódik a S/M köntösbe bújtatott tündérmese. Anastasiának nem csak az olyan átlag kapcsolatban felbukkanó problémákkal kell megbirkóznia, mint a keserűség vagy a düh, hanem dúsgazdag párja, Christian Grey exeivel és a férfi belső démonaival is. Mit is mondhatnánk? Aki kedvelte az előző filmet, az nagy valószínűséggel most is megkapja azt, amit akkor szeretett, aki pedig az árnyalatok hallatán is kiütéses lesz, az kerülje messziről. 

(Érdekesség: A film forgatókönyvét jegyző Niall Leonard a film alapjául szolgáló könyv írója, E.L. James férje.)

Jackie

Végre megleshetjük az Oscar-díj egyik nagy várományosát is. Pablo Larraín (No) filmje Jackie Kennedy azon pár napjára koncentrál, amikor a fiatal First Ladynek meg kellett birkóznia a gyásszal, amit meggyilkolt férje halála okozott, valamint a bűntudattal és a nemzet fájdalmával/szimpátiájával, ami a vállára nehezedett. Nem csak a rendező, de a főszereplő hölgy is remek munkát végzett, a Puliwood szerint a Jackie abszolút megérdemli a dicséretet és azt, hogy az Akadémia díjazza. 

(Érdekesség: Jacqueline Kennedy szerepét eredetileg Rachel Weisz kapta meg, de ő később visszalépett.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Pizsamaparti (DVD)
- Fantasztikus labirintus (GHE kiadás)(DVD, Blu-ray)
- Szeretteink körében (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)