Hirdetés

GameStar Filmajánló - Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

|

A heti mozifelhozatal kicsit nyugisabb a szokásosnál, hiszen egyedül az új Mamma Mia! film kerül a mozikba, viszont a Hangya és a Darázs már premier előtt megtekinthető és lemezes megjelenésekből sincs hiány.

Hirdetés

Ma rajtol el a Comic-Con, ennek köszönhetően rengeteg filmes és sorozatos hírre számítunk, böngésszétek át a legfontosabb programokat. De a San Diegó-i esemény előtti napokban is történtek érdekességek, hiszen tíz éves lett a Breaking Bad, Jim Jarmusch zombifilmet forgat Bill Murray-vel, Bruce Willis tisztázta, hogy karácsonyi film-e a Die Hard, ezeket a Mark Millar képregényeket adaptálja a Netflix és fontos infó derült ki a Legendás állatok folytatásának főszereplőiről. 

Hirdetés

Szerencsére trailerekben is bővelkedett az elmúlt hét, amelyek közül a Bohém rapszódia új előzetesét emelnénk ki, hiszen a Rami Malek főszereplésével készült film a Queenről és Freddie Mercury-ról szól, és egyelőre lenyűgözőnek tűnik: 

Bohém rapszódia a héten is akad, csak kicsit más tálalásban: 

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Mamma Mia! Here We Go Again)

Tíz év után kapjuk meg a következő Mamma Mia! filmet, amely egyszerre szolgál folytatásként és előzményként is, így megmutatja nekünk, hogy a múltbeli kapcsolatok és események miként hatnak a jelenre. Ennek köszönhetően pedig az eddigi sztárgárdához (Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Julie Walters, Christine Baranski) csatlakozik most a fiatal Donnát alakító Lily James és a híres énekesnő, Cher is. A Puliwood szerint a legújabb musical is szerethető és szórakoztató lett, így ha kedvelitek a műfajt, akkor érdemes beülni rá a nyáron. A magyar cím ellenére is.

(Érdekesség: A filmben összesen 20 ABBA-dal csendül fel, viszonylag ismeretlenebb számok és persze komoly klasszikusok is)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Én, Tonya (DVD)
- Terminator: Genisys (DVD, Blu-ray, 3DBD, steelbook)
- Mission: Impossible (stelbook)(UHD, DVD)
- Mission: Impossible 2 (steelbook)(UHD, DVD)
- Mission: Impossible 3 (steelbook)(UHD, DVD)
- Mission: Impossible 4. - Fantom protokoll (steelbook)(UHD, Blu-ray, DVD)
- Mission: Impossible 5. - Titkos nemzet (steelbook)(UHD, Blu-ray, DVD)
- James Bond: A teljes gyűjtemény (új kiadás)(Blu-ray)
- Harcosok klubja (steelbook)(Blu-ray)
- Én, a robot (steelbook)(Blu-ray)
- Féktelenül (steelbook)(Blu-ray)
- Holnapután (steelbook)(Blu-ray)
- A védelmező (UHD, Blu-ray, steelbook)
- Tébolyult (Blu-ray, DVD)
- Lázadók (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)