Hirdetés

GameStar Filmajánló - Minyonok és Akasztófa

|

A héten a vicces kis sárga Tic Tac-ok lesznek a főfogások, amit egy horrorral és egy hackelésről szóló thrillerrel öblíthetünk le.

Hirdetés

Teljes gőzzel zakatol a 2015-ös Comic-Con, melyet a CineStar direkt erre az eseményre létre hozott aloldalán követhettek, persze ezenkívül sem volt eseménytelen a hét. Elkészült például a Justice League első részének forgatókönyve, Wonder Woman kulcsfontosságú szereplő lesz a Batman v Supermanben, létrejöhet a Feketék fehéren folytatása, vadonatúj fotók érkeztek a Deadpool moziról, új címmel jön a Cujo remake, megvan, hogy ki lesz a Daredevil sorozat 2. évadában Elektra és a The Walking Dead 6. szezonjáról is kaptunk érdekességet.  

Trailerekkel nem igazán voltunk elkényeztetve mostanság, viszont jött egy újabb előzetes a július 23-án debütáló Hangyához, amely nem spoileres, viszont stílusos, így meghozhatja a kedveteket a legkisebb Bosszúállóhoz:

Persze most úgyis mindenki a minyonokra kíváncsi, foglalkozzunk tehát velük és a heti felhozatal többi filmjével:  

Minyonok (Minions):

A blockbusterek között szinte már el is felejtkeztünk arról, hogy nyáron menetrend szerint érkeznek az animációs filmek is, amelyek az egész családnak könnyed kikapcsolódást nyújtanak. Ilyen a Gru sárga kis segédjeinek eredet- és egyben spin-off filmje, a Minyonok is, amelyből megtudhatjuk, hogy a vicces, folyton halandzsázó bérencek mit csináltak, mielőtt a már jól ismert gazdájukhoz kerültek volna. Az alábbi trailer kellő információt ad a sztoriból, így kiderül belőle, hogy mi a szerepe egy Scarlett Overkill (Sandra Bullock) nevezetű ördögi nőszemélynek kis hőseink életében, valamint az is világossá válik, hogy II. Erzsébet nem riad vissza semmitől, ha a helyzet megköveteli. A Minyonok, avagy Stuart, Bob és Kevin mókás kalandjait nektek is látnotok kell, vigyétek el rá a körülöttetek lévő fiatalokat és ti is jól szórakoztok majd!

(Érdekesség: Bullock mellett olyan nagyágyúk szinkronizáltak az angol változatban, mint Michael Keaton, Geoffrey Rush, Steve Coogan és Jon Hamm.)

Akasztófa (The Gallows):

Charlie húsz évvel ezelőtt, egy szörnyűséges baleset következtében életét vesztette, mikor a gimnáziumi színielőadás egyik kelléke, egy kötél nem megfelelően működött és ez a fiú életébe került. Napjainkban a színjátszósok ismét elővették a darabot, azonban nem is sejtik, hogy Charlie érdeklődését is felkeltik. Travis Cluff és Chris Lofing, az Akasztófa író-rendezőpárosa nem mindennapi megoldásokkal, kétségtelenül ügyesen próbálja ránk hozni a frászt és az alkotásukkal a found footage horrorok között is kiemelt helyet kaphatnak. Nem hiszitek? Nézzétek végig a mellékelt trailert.

(Érdekesség: A két rendező egészen kis büdzséből készítette a filmet, majd az előzetest felrakták az internetre. Nem sokkal később az Insidious-t és a Parajelenségeket is jegyző Blumhouse stúdió hívta fel őket, majd a Warner is bejelentkezett támogatóként.)

Who Am I – Egy rendszer sincs biztonságban (Who Am I – Kein System ist sicher):

Nem lehetne azt mondani, hogy a német filmek ellepnék a piacot, pláne nem a thrillerek. Most mégis jelentkeznek egy az Anonymus mozgalomra reflektáló izgalmas darabbal, a Who Am I - Egy rendszer sincs biztonságban című thrillerrel, amelyben Benjamint, a számítógépőrült szürke kisegeret összehozza a sors az öntörvényű Max-szel, hogy közös szenvedélyüknek, a hackelésnek hódoljanak. Ez azonban fenekestül felforgatja Benjamin (Tom Schilling) életét és ami az elején még jópofa bulinak indult, szép fokozatosan véres valósággá válik, bemutatva ezzel az internet árnyoldalát. 

(Érdekesség: A film főszereplője egyike azoknak, akik eljátszották a vásznon Adolf Hitlert. Schilling a 2009-es Mein Kampf-ban bújt a fiatal Führer bőrébe.)

Amy – Az Amy Winehouse-sztori (Amy):

Amy Winehouse – függetlenül attól, ki hogy viszonyult a zenéjéhez - korunk egyik meghatározó énekesnője volt, aki tragikus módon hagyta itt az árnyékvilágot és ezáltal (is) legendává vált. A díjnyertes dokumentumfilm, a Senna direktora, Asif Kapadia megpróbál az álarc mögé nézni, megérteni, hogy mi vezetett Winehouse önpusztításához, és hogy elkerülhető lett volna-e a tragédia, mindezt pedig maga a címszereplő tolmácsolásában.

(Érdekesség: A neves Rolling Stone magazin a 451. helyre tette Winehouse Back To Black lemezét a "Mindenidők 500 Legjobb Albuma" listán.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Fekete-tenger (DVD)
- Nagy szemek (DVD)
- Vadon (DVD, Blu-ray)
- Barbie: Szuperhős hercegnő (DVD)
- Focus – A látszat csal (DVD, Blu-ray)
- Az Almanach projekt (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)