Hirdetés

GameStar Filmajánló - Mission: Impossible - Utóhatás és Barátom, Róbert Gida

|

Tom Cruise minden eddiginél sikeresebben kémkedik, Róbert Gida pedig visszatér a százholdas pagonyba - ilyen élmények várnak azokra, akik a héten a mozik hűvösét választják a kánikula helyett.

Hirdetés

Hallottátok már, hogy összeállt az új Charlie angyalai reboot színészgárdája? És azt, hogy végül a Netflixen mutatják be Andy Serkis Maugliját? Az sem kevésbé érdekes, hogy a Star Trek 4 írói dolgoznak a Gyűrűk Ura sorozaton, a Venom rendezőjének már a folytatásra is vannak tervei és Topher Grace kétórásra vágta a Hobbit-trilógiát

Hirdetés

És ha már szóba került Venom, nézzük meg együtt (újra) a második trailer szinkronos változatát: 

Tom Hardy-val sajnos ezen a héten nem szolgálhatunk, de Tom Cruise és Ewan McGregor helyettesítik: 

Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible - Fallout)

Ritka az, amikor egy franchise sokadik része jelenti a széria csúcspontját, de a kritikusok egyöntetű véleménye szerint a Mission: Impossible - Utóhatás az eddigi legizgalmasabb, legjobban összerakott, leglátványosabb rész lett, amelyben Tom Cruise egy minden eddiginél hitelesebb Ethan Huntot játszik agyeldobós mutatványokat művelve. Nem illeti kevesebb dicséret a stáb többi tagját sem, így például Henry Cavillt kifejezetten élteti sajtó, csakúgy, mint a rendezői és írói feladatokat is ellátó Christopher McQuarrie-t. A Puliwood kritikája szerint is egy remek filmről van szó, nézzétek meg mindenképp!

(Érdekesség: Ha kíváncsi vagy tíz érdekességre Tom Cruise-ról, akkor olvasd el ezt a cikket.)

Barátom, Róbert Gida (Christopher Robin)

Gyermekkorunk és gyermekeink életének egyik legkedvesebb szereplője, A. A. Milne regényének kedves hőse ismét a mozik vásznain bizonyíthatja, hogy mennyire szereti a mézet és kis barátait, ugyanis Micimackó ezúttal a Barátom, Róbert Gida filmben tér vissza. Marc Forster (Én, Pán Péter, A Quantum csendje, Z világháború) rendezése a felnőtt Róbert Gidára (Ewan McGregor) koncentrál, aki a szürke, munkával teli hétköznapok során elfelejti, hogy mi a legfontosabb az életben, de a Százholdas Pagony lakói segítenek neki felidézni. Megható, szívbemarkoló és szórakoztató - ezek olvashatóak a Barátom, Róbert Gidáról szóló legtöbb cikkben, így mindenképpen üljetek be rá a családdal, gyerkőcökkel.

(Érdekesség: Jim Cummings 1988 óta kölcsönzi Tigris hangját.)

Ahol a gonosz lakik (The Inhabitant)

Ha a kémkedés és Micimackó nem fekszik valakinek, még mindig itt van harmadik opcióként egy mexikói horror, az Ahol a gonosz lakik, amelyben három nővér úgy dönt, kirabolja egy egykori szenátor villáját. Csakhogy a pincében találnak egy szörnyű körülmények között lévő kislányt és elhatározzák, hogy kiszabadítják, ám egyre kísértetiesebb dolgok történnek velük. Aki szereti a műfajt, annak talán érdemes lehet tenni egy próbát a Kopp-kopp és a Green Inferno forgatókönyvírójának horrorjával, de mi nem várnánk tőle túl sokat. 

(Érdekesség: A Kopp-Kopp két producere Colleen Camp és Sondra Locke szerepelt a történet alapjául szolgáló, 1977-es Death Game című filmben.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)