Hirdetés

GameStar Filmajánló - Nyughatatlan özvegyek és A diótörő és a négy birodalom

|

Ezen a héten egy komoly témájú krimi és egy családi fantasy száll versenybe a nézők kegyeiért.

Hirdetés

Újra mozgásba lendült Hollywood. Megtudtuk, a Time szerint melyek 2018 legjobb filmjei, az Űrdongó rendezője kerülhet a Galaxis őrzői 3 élére, film készül a fukusimai atomkatasztrófáról, 40 éves lett a Lucifer sztárja, továbbá a Puliwood már látta a Das Boot - A tengeralattjáró sorozatváltozatát, illetve a PlayIT-en interjúztak a Harry Potter és a Trónok harca színészeivel is. 

Hirdetés

De nem csak hírek, hanem trailerek tekintetében sem szenvedtünk hiányt. Az első kiemelt előzetesünk a LEGO-kaland 2 új trailere, amelyben Chris Pratt karaktere jelenti a legfőbb humorforrást:

Nem mehetünk el szó nélkül az Aquaman utolsó kedvcsinálója mellett sem, amellyel a Warner Bros.-DC páros ismét nagyot villanthat, és bizonyíthatja, hogy a Wonder Woman nem egyszeri csoda volt. 

És most íme a heti filmfelhozatal: 

Nyughatatlan özvegyek (Widows)

Az Oscar-díjas 12 év rabszolgaságot készítő Steve McQueen legújabb filmjével is komoly témához nyúlt, ugyanis a Nyughatatlan özvegyek a Holtodiglant is jegyző Gillian Flynn forgatókönyvéből készült, amely az 1985-ös brit, Özvegyek című sorozaton alapul. A sztori középpontjában négy nő (az Oscar-díjas Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez és Cynthia Erivo) áll, akikben egyetlen közös dolog van: az adósság, ami halott férjeik után maradt rájuk. Aki eddig látta a filmet, az dicsérte, így mindenképpen üljetek be rá, ha tehetitek; már csak azért is, mert a színésznőkön kívül szerepel benne Colin Farrell, Daniel Kaluuya, Jacki Weaver, Robert Duvall és Liam Neeson is.

(Érdekesség: A film női főszerepét eredetileg Jennifer Lawrence alakította volna.)

A diótörő és a négy birodalom (The Nutcracker and the Four Realms)

A Disney úgy döntött, hogy nagy költségvetésből elkészíti E.T.A. Hoffman 'A diótörő és az Egérkirály' című klasszikusának adaptációját, méghozzá illusztris szereplőgárdával (Morgan Freeman, Keira Knightley, Helen Mirren, Mackenzie Foy, Richard E. Grant, Eugenio Derbez, Matthew Macfadyen), azonban a kritikák szerint A diótörő és a négy birodalom a sok hűhó semmiért iskolapéldája lett, amelyet leginkább azoknak a családoknak érdemes megtekinteni, akik kedvelik az alapanyagot és megfogta őket az előzetes. 

(Érdekesség: A stúdió nem volt elégedett a film első verziójával, amit Lasse Hallström jegyzett, ezért pótforgatást rendeltek el Joe Johnstonnal.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (DVD, Blu-ray, UHD)
- Felhőkarcoló (DVD, Blu-ray, UHD)
- Escobar (DVD, Blu-ray)
- A megtisztulás éjszakája: A sziget (DVD, Blu-ray)
- Ferenc pápa - Egy hiteles ember (DVD, Blu-ray)
- SpongyaBob: Ki a vízből! (DVD, Blu-ray)
- Viharsziget (DVD, Blu-ray)
- Lengemesék (DVD)
- Legbelső félelem (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)