Hirdetés

GameStar Filmajánló - Paddington 2 és Moszkva tér

|

Egy szívet melengető családi film, egy visszatérő klasszikus és egy Másnaposok-klón várja a mozizni vágyókat a héten, mi pedig segítünk eldönteni, hogy melyik legyen a program.

Hirdetés

Mielőtt nagyon belemerülnénk, van itt pár érdekesség: a Legendás állatok és megfigyelésük rendezője kiállt Johnny Depp mellett, Batman felbukkanhat a Shazam filmben és új királyt avatott a Rotten Tomatoes. Ha kíváncsiak vagytok a Bosszúállók: Végtelen háború trailer elemzésére vagy egy klassz A Viszkis interjúra, akkor ezeket a cikkeket se hagyjátok ki. 

Hirdetés

Az új Bosszúállók film előzetesét bizonyára már mindenki látta, viszont van itt egy gyöngyszem, ami felett sokan átsiklottak: megérkezett Wes Anderson új rendezésének első kedvcsinálója, amely igazi sztárparádét vonultat fel. Íme a Kutyák szigete: 

Szőrös kedvenc a heti kínálatban is van, már mutatjuk is. 

Paddington 2

Mindig nagy siker, ha egy animált kisállat csetlik-botlik egy családi filmben, a Paddington 2 esetében erre még rátesz egy nagy adaggal a kedves kis mackó kultusza is. Elvégre Paddington kitalálója, Michael Bond már 1956-ban elkezdett dolgozni a karakteren, két évvel később pedig megjelent a könyvsorozat első része, azóta pedig egyre többen ismerik és szeretik meg a figurát. A 2014-es filmváltozat folytatásában mindenki kedvenc macija boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben. A legnagyobb fejtörést az okozza neki, hogy közeleg szeretett nagynénje századik születésnapja, ezért méltó ajándékot keres, amit Mr. Gruber régiségboltjában meg is talál egy különleges könyv képében - csakhogy a kötetet ellopják. A Puliwood kritikája szerint szívmelengető pillanatokban és tehetséges színészekben (Hugh Grant, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Ben Whishaw, Michael Gambon) sem szenved hiányt a Paddington 2, így érdemes rá elvinni a családot.  

(Érdekesség: A Paddington könyvek szerzőjének, Michael Bondnak a 90. születésnapján mondták el, hogy folytatást kap az első film.)

Moszkva tér

A klasszikusokat leporoló Pannonia Entertainment a Magyar Nemzeti Filmarchívummal együttműködve újra mozikba küldi Török Ferenc 2001-es kultfilmjének digitálisan restaurált változatát. Ha még nem hallottál a Moszkva térről, az alábbi trailreből mindent megtudhatsz erről a kihagyhatatlan magyar műről.

(Érdekesség: A 2001-es 32. Magyar Filmszemlén három díjat is elhozott. A legjobb első filmért Török Ferenc, a legjobb női epizódszereplőért pedig Pápai Erzsi kapott, továbbá az internetes közönségszavazás a legjobb nagyjátékfilmnek járó díjat is Töröknek ítélte.)

Harmadnaposok 2 (A Few Less Men)

A 2011-es Harmadnaposok nem titkoltan a Másnaposok sikerét szerette volna meglovagolni annak farvizén evezve, csakhogy sem kritikailag, sem bevételügyileg nem könyvelhették el sikernek. Évekkel később úgy gondolták a készítők, hogy futnak még egy kört, csak az első részből megismert fiúk ezúttal a Hóbortos hétvége inspirációjaként halott barátjukkal próbálnak időben odaérni a temetésre. Aki az elődöt meg tudta nézni alkohol nélkül, az biztosan ezt is szeretni fogja. A többiek inkább görgessenek tovább. 

(Érdekesség: A film rendezője, Mark Lamprell besegített George Millernek a Babe: Malac a városban forgatókönyvében.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Nyomd, bébi, nyomd (DVD, Blu-ray)
- Atomszőke (DVD, Blu-ray)
- Kipörgetve (DVD, Blu-ray)
- Kincsem (DVD)
- Cápa (Blu-ray)
- Szívek szállodája - Egy év az életünkből (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)