Hirdetés

GameStar Filmajánló - Piedone nyomában, Amit nem akarsz tudni a szüleidről, Heavy túra

|

A héten dokumentumfilmmel emlékezünk meg Bud Spencerről, vígjátékot nézünk a szülőkről és metál az eszünk.

Hirdetés

Nem az Oscar volt az egyetlen izgalmas téma az elmúlt napokban, pedig Spike Lee kiakadása sem volt semmi. Kiderült például, hogy John Krasinski rendezi a Hang nélkül folytatását is, az MGM-nél landolt Sylvester Stallone szuperhősfilmje, összeállt a banda a Jay és Néma Bob reboot forgatására és a Puliwood összehozott egy újabb kiváló forgatókönyvírós cikket. 

Hirdetés

Szinkronizált előzetest kapott az Elrabolt világ (korábban még Fogvatartott állam néven futott), Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) új filmje, amelyben űrlények veszik át a hatalmat a Föld felett és uralkodnak az emberek felett, azonban megszerveződik az ellenállás is. 

Már csak John Goodman miatt is érdemes lesz egy esélyt adni a filmnek, az alábbi premiereket viszont egészen más okokból ajánljuk, vagy épp nem ajánljuk. 

Piedone nyomában - Bővített moziváltozat

Király Levente dokumentumfilmje átfogó képet szeretne adni arról az emberről, aki nézők millióit szegezi a tévéképernyők elé a mai napig örökös partnere, Terence Hill társaságában. Mi magyarok nagyon szeretjük Carlo Pedersolit, így a Piedone nyomában igazi csemegét jelenthet a hazai rajongóknak: a több mint négy éven át, öt országban és negyvenöt közreműködővel forgatott mű a legendás színész és sportoló teljes életművét tárja a nézők elé, amelyből természetesen nem maradhatnak ki vadonatúj információk és a kollégák, ismerősök sztorizgatása sem. Ha kedvelitek az ikonikus pofonosztó pályafutását, akkor ezt a dokumentumfilmet nem érdemes kihagynotok.

(Érdekesség: A Nyomás utána című 1983-as filmet angol nyelven forgatták és bár Terence Hillnek és Bud Spencernek is olasz az anyanyelve, az olasz verzióban mégis Pino Locchi és Glauco Onorato szinkronizálta őket.)

Amit nem akarsz tudni a szüleidről (Drunk Parents)

Ha A házinyuszi és a Vadbarmok rendezője, valamint a Nagyfiúk 1-2 forgatókönyvírója új vígjátékot rendez, akkor már anélkül belőhető a stílus, hogy egyetlen képet is látnánk a filmből, főleg ha még hozzávesszük a sztorit is. Egy házaspár (Alec Baldwin & Salma Hayek) egyetlen gyermeke kirepült a fészekből, egyetemre ment, ők pedig visszatérhetnek az előkelő házukba, csakhogy egyre jobban fogy a pénzük és egyre szélsőségesebb megoldásokat kell kitalálniuk, hogy fenn tudják tartani a gazdagság látszatát. Hayek és Baldwin mellett Joe Manganiello és Bridget Moynahan gondoskodnak még róla, hogy jó kedvvel távozzunk a vetítésről, de ne támasszunk felé túl nagy elvárásokat.

(Érdekesség: Alec Baldwin és Salma Hayek szintén egy párt alakított A stúdió című sorozatban.)

Heavy túra (Heavy Trip)

Jöhet egy finn-norvég feelgood vígjáték , főszerepben az Impaled Rektum nevezetű metálbandával? Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi történik, ha egy őrült, még egyetlen dalt sem játszott zenekart összehoz a sors az egyik legnagyobb metálfesztivál, a Northern Damnation fejesével, akkor ne hagyjátok ki a Heavy túrát, a műfaj kedvelőinek meg egyenesen kötelező.

(Érdekesség: A film megkapta a Jameson CineFest, azaz a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Közönségdíját.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- A héten sajnos nincs új megjelenés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)