Hirdetés

GameStar Filmajánló - Ralph lezúzza a netet, Egy kutya hazatér, A csempész

|

A Disney saját magát sem kímélve visszahozza Rontó Ralphot, egy kutyus messze kerül a gazdájától, Clint Eastwood pedig ismét főszerepet vállalt. Mutatjuk a heti filmkínálatot.

Hirdetés

2019 elején is zajlott az élet Hollywoodban. Danny DeVito is csatlakozott a Jumanji 3 szereplőgárdájához, Mads Mikkelsen a világ legveszélyesebb bérgyilkosává vált a Netflix új filmjében, Dave Bautista csatlakozott a Dűne reboothoz, belenézhetünk az Aquaman látványvilágának készítésébe és kiderült, hogy miért Marvel Kapitány lehet a kulcs Thanos legyőzésében. 

Hirdetés

És ha már Marvel Kapitányról volt szó, nézzétek meg a legújabb előzetest (magyar felirattal), amelyben vadonatúj jelenetek is helyet kaptak: 

Március 7-ig kell várnunk arra, hogy megkapjuk az idei Marvel-adagunkat, viszont a Disney-rajongók már most is örülhetnek: 

Ralph lezúzza a netet

A 2012-es Rontó Ralph kellemes meglepetésnek bizonyult animációs fronton és újfent bizonyította, hogy a Disney a Pixar nélkül is képes emlékezetes meséket alkotni. A Ready Player One-hoz hasonlóan a geekmennyországot nyújtotta a nézőknek, ugyanis rengeteg utalást és szereplőt kaptunk a popkulturából, mindemellett viszont szíve és lelke is bőségesen volt. Ugyanez mondható el a folytatásról is: a Ralph lezúzza a netet a mi cikkünk és a Puliwood kritikája szerint is szórakoztató és fontos animációs film, ugyanis miközben iróniával nyúl a legnagyobb Disney brandekhez (mint a Marvel, a Star Wars és hercegnők), nem felejt el átadni egy-két lényeges üzenetet sem a korosztályok számára. 

(Érdekesség: Merida és Buzz Lightyear a Pixar első olyan karakterei, akik feltűnnek egy nem a stúdió által jegyzett produkcióban.)

Egy kutya hazatér

Elveszni könnyű, megkerülni nehéz! - hirdeti a legújabb kutyás film reklámja, amelyben egy beszélő négylábú kerül messze a gazdájától, de már a hivatalos cím lelövi, hogy úgyis happy endre számíthatunk. Persze az ebek kedvelői így is jól fognak majd szórakozni ezen a családi filmen, elvégre az Egy kutya négy élete című sikerregény írójának új történetét nézik meg.

(Érdekesség: Az angol változatban Bella szinkronhangja a Jurassic World filmekből is ismert Bryce Dallas Howard.)

A csempész

Clint Eastwood legutóbb 2012-ben játszott mozivásznon Amy Adams mellett Az utolsó csavar című filmben, de kvázi hattyúdalnak minősült már a Gran Torino is 2008-ban. A megtörtént esettel foglalkozó A csempész kedvéért azonban úgy döntött az élő legenda, hogy nem csak a kamera mögött veszi ki a részét a munkából, de a kamera előtt is: a főszereplő egy idős férfi, aki kábítószercsempészéssel foglalkozik és akinek élete, valamint karrierje alkonyára érve el kell számolnia saját magával és azzal, hogy hátrahagyott mindent és mindenkit, aki kicsit is számított rá vagy neki. Eastwood mellett fontos szerephez jut Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Pena, Andy Garcia és Taissa Farmiga is, azonban a film minőségét tekintve megoszlanak a vélemények

(Érdekesség: A film rendezői székét eredetileg Ruben Fleischer foglalta volna el, de a Venom miatt végül nem ért rá.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A héten sajnos nincs új megjelenés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)