Hirdetés

GameStar Filmajánló - Rampage: Tombolás

|

Ezen a héten Dwayne Johnson szörnyekkel viaskodik egy videojáték adaptációjában.

Hirdetés

Mielőtt elemeznénk a nem túl bőséges felhozatalt, először következzék pár érdekesség Hollywoodból. Dwayne Johnson kihagyhatja a Halálos iramban 9-et a Vin Dieseles balhéja miatt, 5 évadosra tervezik a Gyűrűk ura sorozatot, Stephen King szerint is lenyűgöző a Hang nélkül, Budapestre érkezik a Star Wars In Concert szupershow, Nicolas Cage szerint jó Joker lehetne belőle és Kamu bombariadó miatt tartóztatták le a Deadpool egyik színészét. 

Hirdetés

A hírek mellett nem maradtunk előzetes nélkül sem, amely ezúttal egy igazi különlegesség, ugyanis Jason Statham egy gigászi cápával néz benne szembe: íme a The Meg első előzetese.

MEGnézitek majd, ugye? És a heti felhozatallal mi a helyzet? Mutatjuk: 

Rampage: Tombolás (Rampage)

Dwayne "The Rock" Johnson és Bred Peyton a Törésvonal, valamint az Utazás a rejtélyes szigetre filmek után újfent együtt dolgozhattak az 1986-os videojáték, a Rampage feldolgozásán, amelyben a játékosok drabális méretű szörnyeket irányítva alakították át Amerika látképét. A filmváltozatban azonban nem ők kapják a főszerepet, hanem az ex-pankrátor, aki egy Davis Okoye nevű primatológust alakít. Az ő legjobb barátja George, az albínó majom, csakhogy egy elszabadult genetikai kísérlet hatására a szőrös cimbije egy óriási, dühöngő szörnyeteggé változik át, és nem ő az egyetlen pórul járt bestia. A Rampage: Tombolás olyan, mintha keresztezték volna a Törésvonalat, a King Kongot és a Godzillát, de a katasztrófa- és látványfilmek kedvelőit, valamint Dwayne Johnson rajongóit pont ezek szórakoztathatják. 

(Érdekesség: A Warner Bros. 2009-ben szerezte meg a Rampage című videojáték adaptációjának jogait, amikor felvásárolta a Midway Games-t 33 millió dollárért.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A héten sajnos nincs új megjelenés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)