Hirdetés

GameStar Filmajánló - Schindler listája, Pusztító, Instant család

|

Újra vászonra kerül Steven Spielberg egyik kultikus filmje, Nicole Kidman rendőrként próbál lenyűgözni minket, Mark Wahlberg és Rose Byrne pedig gyerekeket fogadnak örökbe. Ezeket nézhetitek a héten a mozikban.

Hirdetés

A hideg ellen a legjobb orvosság, ha töltötök magatoknak egy forró italt és elolvassátok az elmúlt hét fontosabb történéseit: Chris Evans és Tom Holland is csatlakozott a Netflix új filmjéhez, kiderült minden fontos részlet a J.R.R. Tolkien életrajzi filmről, két elhunyt karakter is visszatérhet az új Mission: Impossible filmekben, a Warner Bros. nem erőlteti tovább a DC filmes univerzumát, majdnem szerepeltek a filmes Pókemberek az Irány a Pókverzumban és a Puliwood elemezte a tavalyi mozis bevételeket

Hirdetés

Új jeleneteket hozott a Shazam! legújabb kedvcsinálója, amely alapján bízunk benne, hogy a DC következő szóló filmje is olyan minőségű lesz, mint amilyen a Wonder Woman és az Aquaman volt. Olyan, mintha Zachary Levinek találták volna ki a szerepet, szóval van okunk a bizakodásra. 

Áprilisig kell rá várnunk, hogy ez kiderüljön, de addig is lesz mit nézni a mozikban: 

Schindler listája (Schindler's list)

Január 27-én, azaz vasárnap, a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján újra műsorra kerül Steven Spielberg egyik, ha nem a legjobb rendezése, a Schindler listája, amelyet a 25. évforduló alkalmából digitálisan felújított változatban, feliratosan nézhetünk meg országszerte több moziban is. Ha még nem láttátok, akkor mindenképpen használjátok ki a lehetőséget a pótlásra, mert egy valódi műremekről van szó, ha pedig már láttátok, akkor nézzétek újra. 

(Érdekesség: Ralph Fiennes 13 kilót szedett fel a szerep kedvéért úgy, hogy rengeteg Guinnesst ivott.)

Pusztító (Destroyer)

A Pusztító Karyn Kusama (A meghívás, Ördög bújt beléd) legújabb rendezése (nem összekeverendő Sylvester Stallone és Wesley Snipes akciófilmjével), mely egy rendőrnő (Nicole Kidman) kálváriáját mutatja be. Egy rablóbandát próbál lefülelni, miközben saját problémás múltjával és hibáival is konfrontálódni kényszerül. Kidman one-(wo)man showját olyan színészek próbálják megtámogatni, mint Sebastian Stan és Toby Kebbell, azonban a Puliwood kritikája szerint hiába a kiváló színésznő minden erőfeszítése, ezt a filmet ő se tudta megmenteni.  

(Érdekesség: A szerepre való felkészülés során Sebastian Stan egy FBI-ügynökkel is konzultált, hogy minél hitelesebb alakítást nyújthasson.)

Instant család (Instant Family)

Azt hihetnénk, hogyha a Megjött apuci! 1-2 és a Förtelmes főnökök 2 író-rendezője, Sean Anders Mark Wahlberggel és Rose Byrne-nel készít filmet, akkor abból egy agyatlan, sablonokra felépülő vígjáték születik, pedig Anders a saját tapasztalatait felhasználva egy szerethető és földhözragadt családi komédiát hozott össze az Instant család képében. A film egy középkorú párról szól, akik szeretnének gyereket vállalni, de úgy érzik, hogy már lekéstek egy sajátról, ezért belevágnak az örökbefogadásba, ám végül három gyerkőcöt kapnak. Az év első kellemes meglepetése.

(Érdekesség: Olvassatok el tíz érdekességet Mark Wahlbergről, amit talán nem tudtatok róla.)

Dogman - Kutyák királya (Dogman)

Az egyik legegyedibb stílusú olasz rendező, Matteo Garrone a Gomorra regény filmadaptációjával robbant be a mozik világába, azóta pedig több zsánerben is kipróbálta magát. Most a Dogmannel visszatért a nyers valóságba. A történet középpontjában Marcello (Marcello Fonte) áll, aki egy lepukkant negyedben üzemeltet kutyapanziót, a csekélyke fizetését pedig drogterjesztéssel egészíti ki. Csakhogy van egy kuncsaftja, a nagy darab és kezelhetetlen Simone (Edoardo Pesce), aki egyre több gondot okoz neki. Nem könnyed szórakozás, de ha szeretitek a komolyabb darabokat, akkor ajánlott tenni vele egy próbát. 

(Érdekesség: A film főszereplője, Marcello Fonte elnyerte a legjobb színész díját a 2018-as Cannes-i Filmfesztiválon.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Keresés (DVD, Blu-ray)
- Az apáca (DVD, Blu-ray)
- Superfly (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)