Hirdetés

GameStar Filmajánló - Sokkal több mint testőr és Logan Lucky: A tuti balhé

|

Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson egymás idegeire mennek, Daniel Craig és Channing Tatum suttyóskodnak, a Gotham egyik színésze pedig ismét pszichopatának áll. Ezen a héten is érdemes lesz meglátogatni a mozikat.

Hirdetés

Bár a nyarat uraló hőség mérséklődött, ez egyáltalán nem mondható el a filmes hírek mennyiségéről. Van esély rá, hogy Jabba is kaphat egy saját spin-offot, bemutatkozott a Bosszúállók: Végtelen háború egyik gonosza, Christopher Nolan véletlenül elsüllyesztett egy IMAX kamerát a Dunkirk forgatásán, megvan a Széttörve folytatásának története, a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában talán visszatérhetünk a Roxfortba és ha már Harry Potter, a filmek horrorizált posztereitől garantáltan rémálmaitok lesznek. Időközben megérkezett a Marvel's The Defenders is, a Puliwood értekezett is róla. 

Hirdetés

A megszokottól eltérően most nem egy amerikai, hanem egy ígéretes magyar film előzetesével készültünk, ez pedig az Antal Nimród rendezte A Viszkis első ízelítője:

Izgalmasnak tűnik, az már biztos, de egészen november végéig kell várnunk rá, viszont van itt három olyan film is, amely már mától nézhető a mozikban: 

Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard)

Az egyik egy profi testőr (Ryan Reynolds), a másik egy profi bérgyilkos (Samuel L. Jackson) és két teljesen különböző személyiség, most kivételesen mégis együtt kell működniük, hogy egy kegyetlen diktátor (Gary Oldman) rács mögé kerüljön. A Sokkal több mint testőrben a golyóknál már csak a káromkodások röpködnek sűrűbben, de Patrick Hughes akció-vígjátéka elképzelhetetlen lenne e nélkül, hiszen a Puliwood szerint a két színész karizmája, kettejük kémiája és az általuk szolgáltatott humor viszi el a hátán a filmet. Egy nyár végi limonádénak ez is tökéletes.

(Érdekesség: Hallottátok már, hogy Reynolds nyitott egy Deadpool és Bosszúállók közti crossoverre, de csak egy feltétellel?)

Logan Lucky: A tuti balhé (Logan Lucky)

Ocean's 11 light... hangzik el a szériát jegyző Steven Soderbergh új filmjében és a Logan Lucky valóban ilyesfajta látszatot kelt, de a szórakoztatást nem öltönybe bújt, elegáns szépfiúkra, hanem vidéki suttyókra, a Logan tesókra bízza, akiknek ennek ellenére megvan a magukhoz való eszük. És a saját gondjaik is. Jimmy (Channing Tatum) például csóró, elvált és még az állásából is kirúgták, ezért a frusztráltságát úgy vezeti le, hogy kasszafúrásra adja a fejét, méghozzá össze, a félkarú bárpultos Clyde (Adam Driver) és egy börtönviselt IQ-betyár (Daniel Craig) közreműködésével. A Logan Lucky a nyár egyik legkellemesebb meglepetése, szórakoztató, jó humoró heist film. Nézzétek meg, érdemes.

(Érdekesség: Ez Steven Soderbergh első mozifilmje, miután 2013-ban bejelentette visszavonulását.)

Amityville: Az ébredés (Amityville: The Awakening)

Ha a Gotham sorozat "Jokere" egy kísértetházas horrorfilmben szerepel, akkor biztos lehetsz benne, hogy parás percek várnak rád, az Amityville: Az ébredés pedig pont ilyen. A történet New Yorkba kalauzolja a rettegni vágyókat, mikor egy egyedülálló anya (az Aljas nyolcas sztárja, Jennifer Jason Leigh) a lázadó tinédzser lányával (Bella Thorne) és az ágyhoz kötött fiával (a Gothamben brillírozó Cameron Monaghan) egy véres múltú házba költözik, ahol nem a tapéta színe és a pókhálók mennyisége a legszörnyűbb, amit látnak. 

(Érdekesség: Az eredeti tervek szerint a film rebootolta volna az Amityville franchise-t - Amityville: The Lost Tapes lett volna a címe -, de az ötletet végül elvetették.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Arthur király: A kard legendája (DVD, Blu-ray)
- Élet (DVD, Blu-ray)
- Jackie (DVD)
- Hatalmas kis hazugságok (DVD)
- A viskó (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)