Hirdetés

GameStar Filmajánló - Solo: Egy Star Wars-történet

|

Az új Star Wars filmmel senki sem szeretett volna szembeszállni, így akit esetleg nem vonz Han Solo eredettörténete, az pótolhatja a korábbi hetek filmfelhozatalát vagy szemezgethet a DVD-megjelenések közül.

Hirdetés

Bizonyára hatalmas meglepetés, de ezen a héten is vannak friss hollywoodi hírek: Michael Keaton zseniális egyetemi beszédet mondott, Jake Gyllenhaal lehet Pókember következő ellenfele, jövőre forgathatják a Feláldozhatók 4-et, Liam Neeson is csatlakozhat a Men in Black reboothoz, befutottak a Jurassic World: Bukott birodalom első reakciói és lezajlott a Puliwood első kvíze is. 

Hirdetés

Ha azt mondjuk, hogy Jackie Chan ezúttal egy sci-fi thrillerben, azon belül is a futurisztikus Hongkongban száll szembe egy kiborggal, akkor felkeltettük az érdeklődéseteket? Ha igen, nézzétek meg a Bleeding Steel első trailerét, megéri rászánni azt a két percet: 

Persze ezt maximum DVD-re várhatjuk hazánkban, nem úgy, mint az új Star Wars filmet, ami már nézhető is a mozikban: 

Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story)

Nem indult zökkenőmentesen a Solo film, elvégre menet közben cserélték le a rendezőket (Phil Lord és Chris Miller távoztak, helyettük Ron Howard vette át a gyeplőt), valamint állítólag a főszereplőnek (Alden Ehrenreich) is plusz órákat kellett venni színészkedésből, viszont számos buktató után végre elkészült a Solo: Egy Star Wars-történet. Ebből többek között kiderül, hogy a karakter hogyan vált azzá a párját ritkító csempésszé, akit mindannyian imádtunk Harrison Ford megformálásában. Természetesen benne van Chewbacca és a Millenium Falcon is, de láthatunk új arcokat is megelevenedni, például Emilia Clarke és Woody Harrelson képében. A kritikusok véleménye meglehetősen megosztó a filmmel kapcsolatban (számunkra csalódás volt, a Puliwoodnak picit jobban tetszett), így azt javasoljuk, hogy menjetek el rá és döntsétek el ti, hogy melyik oldallal értetek egyet. 

(Érdekesség: A Solo az eddigi legdrágább Star Wars film.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Gengszterzsaruk (DVD, Blu-ray)
- Élesítve (DVD, Blu-ray)
- A katasztrófaművész (DVD, Blu-ray)
- Dzsungel (DVD, Blu-ray)
- 24 óra a halálig (DVD, Blu-ray)
- Szörnyszülők (DVD, Blu-ray)
- A jogdoktor (DVD, Blu-ray)
- A csillag (DVD, Blu-ray)
- Viszlát, Christopher Robin! (DVD)
- A préri urai (DVD)
- A bátrak háborúja (DVD)
- Volt egyszer egy Venice (DVD)
- Halálfutam: Totális anarchia (DVD, Blu-ray)
- LEGO Tini szuperhősök - Gonosz gimi (DVD)
- Mátrix 4K (Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)