Hirdetés

GameStar Filmajánló - Suicide Squad és A kis kedvencek titkos élete

|

Csapatba verődő rosszfiúk és virgonc kisállatok lepik el a mozikat a héten, mi pedig megpróbálunk segíteni eldönteni, hogy melyikre érdemes beülnötök.

Hirdetés

Hallottátok már, hogy másfél órányi extra lesz a Warcraft Blu-ray lemezén? És azt, hogy Fekete Özvegy is felbukkanhat a Pókember: Hazatérésben? Ami igazán meglepő volt még, hogy Luc Besonnak kártérítést kell fizetnie plágium miatt, de az is durva, hogy a Suicide Squad negatív értékelései miatt petíció indult a RottenTomatoes ellen. Akadtak azért megnyugtató hírek is, mint hogy az Alien 5 még nincs veszve és ütős lesz a Sicario folytatása, de ide sorolható még, hogy magyarul is jön a Holnap legendái sorozat.

Hosszú bekezdéseken keresztül folytathatnánk még a fontos eseményeket, de akkor nem maradna hely Mel Gibson világháborús drámájának bemutatkozására. A Hacksaw Ridge-ben a korábbi Pókember, Andrew Garfield alakít egy hősies harctéri orvost: 

A Hacksaw Ridge sajnos egyelőre még nem rendelkezik magyar dátummal, viszont a következő filmekről már biztosan tudjuk, hogy mától nézhetőek:

Suicide Squad - Öngyilkos Osztag (Suicide Squad)

Végre a mozikba kerül a DC válogatott rosszfiúiból verbuválódott csapat filmje, a Suicide Squad. Van, akit egy-egy igazságosztó kapcsolt le és olyan is, aki csak egy meg nem értett, több ezer éves boszorkány. Miután Superman kikerült a képből, Amanda Waller (Viola Davies) össze is rántja a részben metahumánokból, részben szimplán őrültekből, erkölcsileg züllött figurákból álló kis csapatot, hogy megmentsék a világot. A dolog azonban nem olyan egyszerű, ha ilyen megátalkodott gazfickók és gazlányok alkotják a csapatot és ha az egyikük, név szerint Harley Quinn történetesen kapcsolatban áll a bűn gonosz hercegével, Jokerrel. A világ kritikusainak döntő többsége szerint csalódás a film, így érdemes lehet elolvasni a Puliwood és a GameStar spoilermentes cikkét is, ha tanácstalanok vagytok, de ha így is, úgy is elmentek rá, és elfogadtok egy jó tanácsot, mindenképpen alacsony elvárásokkal üljetek be. 

(Érdekesség: Jared Leto annyira belemerült a szerepbe, hogy sokszor még a forgatáson kívül is benne ragadt és olyan kedvességekkel lepte meg kollégáit, mint például egy döglött patkány.)

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life of Pets)

Ez a hét a családosoknak is kedvez az év egyik leginkább várt animációs filmjének a képében (amelynek a sikerre való tekintettel már a folytatását is bejelentették). A kis kedvencek titkos életében végre fény derül arra, hogy mi mindent csinálnak állatkáink, mikor napközben magukra hagyjuk őket. Max például óriási kalandba keveredik, miután újdonsült lakótársával, Duke-kal karöltve eltévednek, a nyomukban nem csak barátaikkal, hanem egy félőrült, forradalmár nyúllal is. A Puliwood szerint a kicsik és nagyok garantáltan jól fognak szórakozni rajta, amire csak rádob az átlagon felüli, arcba mászó 3D is. 

(Érdekesség: Maxet eredetiben a magyar származású humorista és népszerű stand-upos, Louis C.K. szólaltatja meg.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Bazi nagy görög lagzi 2. (DVD)
- Agyas és agyatlan (DVD és Blu-ray)
- Sils Maria felhői (DVD)
- A boszorkány (DVD)
- Ovizsaru 2 (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)