Hirdetés

GameStar Filmajánló - Sully - Csoda a Hudson folyón és Kilenc élet

|

Ha éppen nem Kevin Spacey szórakoztat minket macskaként, vagy Tom Hanks szegezi a tekintetünket a vászonra a bravúros landolásával, akkor Meryl Streep táncol az idegeinken.

Hirdetés

A héten előkerültek a Pókember: Hazatérés újabb fotói, kiderült, hogy a Mythbusters a Netflixen tér vissza, Vin Diesel pedig elárulta, hogy elfogjuk dobni az agyunkat a Galaxis őrzői 2-től, de annak sokan nem örültek, hogy a Warner Bros. egyelőre nem tervez több Harry Potter filmet. Persze mint tudjuk, mindig van az a pénz, ezt pedig Daniel Craig is megtapasztalta, mikor elképesztő összeget ajánlottak neki két további James Bond filmért. 

Hasonlóan figyelemreméltó a Puliwood a héten készített két interjúja (Szatory Dáviddal és a Gotham szinkronszínészeivel), illetve Nicolas Cage vadonatúj filmjének trailere is, amelyben ezúttal egy csatahajó kapitányaként célozza meg a DVD-megjelenéseket: 

Szerencsére Tom Hanks esetében nem kell tartanunk a B-kategóriás daraboktól, legújabb filmjét például világszerte dicsérik.

Sully - Csoda a Hudson folyón (Sully)

Clint Eastwood és Tom Hanks, az álomgyár két emblematikus alakja most először fogtak össze egy film kedvéért. A Sully - Csoda a Hudson folyón azt a 2009-ben megtörtént esetet meséli el, amikor is egy pilóta (Hanks) és egy másodpilóta (Aaron Eckhart) a jeges Hudson folyón tettek le egy utasszállító gépet, miután a gépbe rohant egy madárraj. A végtelenül izgalmas és emberséges mozi azonban a katasztrófa és annak utóélete mellett lényegesen többről mesél. A Puliwood kritikája - és a kritikusok általános véleménye - szerint a Sully kihagyhatatlan darab, így mindenképpen ezt ajánljuk a héten leginkább. 

(Érdekesség: Tom Hanks-szel még találkozunk idén a mozikban, ugyanis október 13-án jön az újabb Dan Brown-adaptáció, az Inferno, amelyben a színész ismét Robert Langdon bőrébe bújik.)

Florence - A tökéletlen hang (Florence Foster Jenkins)

Úgy fest, hogy ez az igaz történetek hete és annak egyik legnagyobb specialistája, Stephen Frears (A királynő, Philomena - Határtalan szeretet) is jelentkezik egy újabb darabbal. Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), a New York-i örökösnő arra az elhatározásra jut, hogy operaénekes lesz és ebben még az az aprócska tény sem hátráltatja, hogy a legkevésbé sincsen énekhangja. A Florence - A tökéletlen hang stábjában olyan színészek próbálnak elvarázsolni minket, mint Meryl Streep, Hugh Grant, Rebecca Ferguson és az Agymenők Howardja, Simon Helberg, emiatt pedig már önmagában megér egy próbát. 

(Érdekesség: Florence-szel ellentétben Streep már többször bizonyította, hogy tud énekelni, például a Mamma Miában és a Dübörög a szívben is dalra fakadt.)

Kilenc élet (Nine Lives)

A családosoknak is megpróbálnak kedvezni a 90'-es évek egyik legnagyobb blockbustergyárosa, Barry Sonnenfeld (Addams Family, Men in Black, Wild Wild West) legújabb munkájával. A Kevin Spacey alakította üzletember macskává változik, és megpróbálja rendbe hozni kisiklani látszó életét. Bár a macskákkal kapcsolatos mozik mindig garantált sikernek számítanak, a Kilenc élet a közvélemény szerint inkább kiábrándító és ezen még Christopher Walken sem tud szépíteni. 

(Érdekesség: A történet sokban hasonlít a Tim Allen főszereplésével készült 2006-os, Összekutyulva című családi film sztorijára.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Izzie nyomában (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)