Hirdetés

GameStar Filmajánló - Sicario 2: A zsoldos és Szupercella 2: Hades

|

Ezen a héten a mozikban Sylvester Stallone ismét börtönből szabadul, Josh Brolin és Benicio Del Toro felveszik a harcot egy drogkartellel, és Dan Wells bestsellerének adaptációját végre mi is láthatjuk.

Hirdetés

Hollywood ismét elemében van. Kiderült, hogy Josh Brolin Benedict Cumberbatch hatására vállalta el Thanos szerepét, hogyan néz ki John Malkovich Hercule Poirotként, mikor jön a Gyilkosság az Orient Expresszen folytatása, Tom Hiddleston megosztotta gondolatait Loki jövőjéről, és felmerült, hogy a Kingsman egyik színésze is szerepelhet az új James Bond filmben. Ne hagyjátok ki a Puliwood cikkét sem, amiben az inspiráló filmes karakterekről írnak. 

Hirdetés

A kiemelt trailerünk nem is lehetne más, mint A védelmező 2 előzetese, amelyben Denzel Washington ismét megpróbál rendet rakni a világban... vagy legalábbis a környezetében. 

Persze erről a filmről még korai lenne nyilatkozni, lássuk inkább az e heti premiereket. 

Sicario 2: A zsoldos (Sicario: Day of the Soldado)

Denis Villeneuve és Taylor Sheridan 2015-ös akció-thrillere, a nyomasztó Sicario már kultstátusznak örvend, éppen ezért vártuk annyira a folytatást, amely nem Villeneuve, hanem Stefano Sollima (Gomorra) elképzelésében készült el. Bár Emily Blunton kívül visszatért benne két húzónév, Benicio Del Toro és Josh Brolin is, a kritikusokat meglehetősen megosztotta a második rész. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért van ez így, akkor mindenképpen adjatok egy esélyt a filmnek. 

(Érdekesség: A stúdió azt tervezi, hogy trilógiává bővíti a Sicario filmeket.)

Szupercella 2: Hades (Escaple Plan 2: Hades)

Mikael Hafström (Kisiklottak, 1408, A rítus) 2013-as akciófilmjében, a Szupercellában még Arnold Schwarzenegger segített Sylvester Stallonénak megszökni egy szupertitkos börtönből, a folytatást levezénylő Steven C. Miller (Mentőakciót) azonban már nem az Osztrák Tölgyet, hanem A galaxis őrzői filmekből is ismert Dave Bautistát küldte Sly segítségére. Ray Breslinnek (Stallone) ki kell szabadítania új elit csapatának egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut (Xiaoming Huang) a Hadesból, egy ultramodern harci labirintusból, ahol a rabok egymással küzdenek. Kár, hogy a folytatásé elmarad az előd minőségétől. 

(Érdekesség: Olvass el tíz érdekességet Sylvester Stallonéról!)

Nem vagyok sorozatgyilkos (I Am Not a Serial Killer)

Végre hazánkban is mozikba kerül a Nem vagyok sorozatgyilkos című Dan Wells bestseller filmváltozata, amelynek főszerepében Max Recordsot (Szélhámos fivérek, Ahol a vadak várnak) láthatjuk, de feltűnik mellette többek között a Vissza a jövőbe filmek Dokija, Christopher Lloyd is. A sztori középpontjában egy fiatal srác, John Cleaver áll, akinek erős szociopata hajmai vannak, éppen ezért terápiás kezelésre jár és egy sajátos szabályrendszer szerint él. Csakhogy kénytelen szépen sorban minden szabályát megszegni, ugyanis a kisvárosban, ahol lakik, egy brutális sorozatgyilkos kezdi szedni áldozatait. 

(Érdekesség: Dan Wells is feltűnik az egyik jelenetben, a film vége felé ő alakítja az egyik rendőrt.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A párizsi vonat (DVD, Blu-ray)
- A Pentagon titkai (DVD)
- Gyermekrablás (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)