Hirdetés

GameStar Filmajánló - Terminátor: A halálosztó és Mike és Dave esküvőhöz csajt keres

|

A Terminátor visszatér, Mike és Dave csajokat toboroznak, Kurt Russell pedig egy horrorwesternben seriffkedik.

Hirdetés

Van olyan időszak, mikor csak pozitív hírek szállingóznak az álomgyárból - na, az utóbbi hét pontosan ilyen volt. Elkezdődött a Thor: Ragnarok forgatása, szobrot állítanak Amerika Kapitány tiszteletére, Samuel L. Jackson szerint Mace Windu életben van, a Pixar szakít a folytatásokkal 2019 után, már kész a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásának forgatókönyve, bemutatkozott az új Vasember és hallhatjuk, amint J.R.R. Tolkien részleteket olvas fel a Gyűrűk Urából

A hírek mellett bemutatjuk az új Robotzsaru, vagyis Joel Kinnaman és az új Pókember, Tom Holland közös thrillerét, az Edge of Wintert, amely roppant ígéretesnek tűnik:

Bár Pókember megtestesítője a heti felhozatalban nem szerepel, azért nélküle sem fogunk unatkozni, hiszen többek között van nekünk egy visszatérő Schwarzeneggerünk is: 

Terminátor: A halálosztó (The Terminator)

A klasszikusok leporolására szakosodott Pannonia Entertainment Ltd. ezúttal James Cameron 1984-es legendáját, a Terminátor - A halálosztót küldi a mozikba, méghozzá digitálisan felújítva, szinkronos és feliratos verzióban egyaránt. Bemutatni bizonyára senkinek sem kell a filmtörténelem egyik legismertebb és legjobb művét, így csak az a kérdés marad hátra, hogy hol nosztalgiázhatunk: a filmet Budapesten kizárólag a Corvin vetíti, de országszerte további helyszíneken is látható. Ez a heti kötelező program mindenkinek!

(Érdekesség: A közelmúltban derült ki, hogy nem Arnold Schwarzenegger karaktere lesz az új Predator film középpontjában, hanem valaki teljesen más.)

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (Mike and Dave Need Wedding Dates)

Egy újabb zakkant nyári vígjáték, amelyben Zac Efron ismételten a bulizós formáját hozza. A Mike és Dave esküvőhöz csajt keres-ben Efronon kívül Anna Kendrick, Aubrey Plaza és Adam DeVine próbálják megmozgatni a rekeszizmainkat a jobbára rövidfilmeket és Saturday Night Live epizódokat jegyző Jake Szymanski vezényletével. A nem túl fantáziadús sztori szerint egy testvérpár online hirdetést ad fel, hogy randevút találjanak egy közelgő esküvőhöz, azonban ahogyan az a fékevesztett amerikai komédiákban lenni szokott, minden hamar a feje tetejére áll. A kritikusok többsége nincs elájulva a vígjátéktól (a Puliwood kritikája egyenesen óva int tőle), de akinek a Nagyfater elszabadul bejött, az nyilván ezen is jól fog szórakozni.

(Érdekesség: Zac Efron jövőre várhatóan kicsit kilép a komfortzónájából, ugyanis egy musicalben szerepel majd Hugh Jackman mellett, ez lesz a The Greatest Showman of Earth.)

Csontok és skalpok (Bone Tomahawk)

S. Craig Zahler 1800-as években játszódó westernhorrorja nem mindennapi koncepcióval bír. A Csontok és skalpok történetében egy törvényen kívüli véletlenül egy békés vadnyugati városkába vezet egy csapat kannibál barlanglakót, akik több telepest elrabolnak, beleértve a helyi farmer feleségét is. A seriffből, az idős tartalék-sheriffből és egy pisztolyforgatóból álló mentőcsapathoz csatlakozik az említett farmer is, majd szembenéznek a földi pokollal és egy olyan ellenséggel, aki könyörtelenebb, mint gondolták. A rendhagyó téma mellett a szereposztás is különleges (Kurt Russell, Patrick Wilson, Matthew Fox, Richard Jenkins és David Arquette), így ha felkeltette a figyelmeteket a koncepció, akkor adjatok neki egy esélyt.

(Érdekesség: Ősszel ismét láthatjuk majd a mozikban Kurt Russellt, ugyanis szerepel a Mélytengeri pokolban is Mark Wahlberg oldalán.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (DVD)
- Hosszú út lefelé (DVD)
- Hókirálynő 2. (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)