Hirdetés

GameStar Filmajánló - Transformers: Az utolsó lovag, Élesítve és Vuk

|

Michael Bay óriási robotjai ismét megszállják a mozivásznakat, de akit nem vonz Mark Wahlberg és az autobotok, az sem fog unatkozni, hiszen bemutatkozik Noomi Rapace akciófilmje, valamint egy klasszikus rajzfilm is visszatér felújítva.

Hirdetés

A héten olyan hírek érkeztek a legnagyobb franchise-okkal kapcsolatban, hogy csak tátottuk a szánkat. Úgy tűnik, hogy a Sony Pókember Univerzuma valahogy mégiscsak kapcsolódik a Marveléhez majd, elképesztő jeleneteket ígér Scarlett Johansson a következő Bosszúállók filmhez, Mark Wahlberg otthagyja a Transformers szériát és újabb rebootot kaphat a Fantasztikus Négyes. Azt hallottátok már, hogy magyarul is folytatódhat a Dragon Ball?

Hirdetés

Aki még esetleg nem látta, az mindenképpen nézze meg (újra) a Trónok harca 7. évadának új trailerét, de csakis az, aki már eljutott idáig a sorozatban, mert spoileres. Megérkezett a tél!

Meg az új Transformers is, de nem kell aggódni, van más néznivaló is. Íme: 

Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight)

Michael Bay ötödszörre is elhozza nekünk az álcák és autobotok látványos küzdelmét, míg a főszerepben másodszorra láthatjuk Mark Wahlberget, aki Űrdongóval, egy angol lorddal (Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzorral (Laura Haddock) próbál elszórakoztatni minket több mint két órán keresztül. Aki a korábbi részeket kedvelte, az tudja, hogy mire számítson a Transformers: Az utolsó lovagtól is, aki pedig nem, az tudja, hogy érdemes elkerülnie ezt is. Mindazonáltal a Puliwood kritikája messze nem írja le olyan szörnyűnek, mint amilyennek a kritikusok többsége lefesti a filmet, ezt is vegyétek figyelembe. 

(Érdekesség: Ha szeretnétek felfrissíteni az emlékeiteket a korábbi részekkel kapcsolatban, fussátok át ezt a cikket.)

Élesítve (Unlocked)

A Red és a Salt ügynök producereinek új akció-thrillerrében Noomi Rapace (Prometheus, A tetovált lány) a CIA-fogolyvallató ügynökeként hatalmas zűrbe keveredik Londonban: egyszerre kell megakadályoznia egy biológiai támadást és kiderítenie, hogy kik szivárogtak be az ügynökségbe. Persze kevés emberben bízhat és nem tudja, hogy Orlando Bloom, John Malkovich, Toni Collette és Michael Douglas karakterei közül ki a hunyó. Az Élesítve olyan, mintha Angelina Jolie Salt ügynökét és az Elrabolva filmek Liam Neesonát keresztezték volna, így egy könnyed, középszerű kikapcsolódásnak pont megfelel. 

(Érdekesség: Noomi Rapace orra eltörött a forgatáson, amikor véletlenül megütötte magát a könyökével.)

Vuk

Dargay Attila június 20-án töltené be a 90. életévét, az évforduló tiszteletére pedig a Pannonia Entertainment újra mozikba küldi a mester legnagyobb klasszikusát, a Vukot, méghozzá digitalizált, felújított változatban. Bizonyára már mindenki látta a Fekete István regénye alapján készült kultikus mesét, de sosem árt az ismétlés, főleg ilyen alkalomból.

(Érdekesség: Az angol változatban Vuk neve Vic, feleségét pedig Foxy-nak hívják.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Arany (DVD)
- A régi város (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)