Hirdetés

GameStar Filmajánló - Utazók és A vörös teknős

|

Jennifer Lawrence és Chris Pratt az űrben incselkednek, a Studio Ghibli ismét varázsolt, és visszatérnek a szörföző pingvinek is: ilyen 2017 második hetének filmfelhozatala.

Hirdetés

Újra mozgásban Hollywood. A Holmes and Watson újabb nagy nevekkel bővült, berendelték egy csomó DC-sorozat folytatását, visszatér Constantine, múzeumot nyit George Lucas és Tom Hardy vevő lenne egy újabb Mad Max filmre. Érdemes elolvasni a Puliwood A fegyvertelen katona szinkronfelvételéről készült beszámolót is, aztán megnézni a filmet, mert jó lett. 

A kiemelt trailerünk nem is lehetne más, mint a Verdák 3 első valódi előzetese, amelyben végre választ kaphatunk rá, hogy miről fog szólni a következő rész: 

Animációs filmekből ezen a héten sincs hiány, egy romantikus sci-fin kívül rögtön kettővel is tudunk szolgálni: 

Utazók (Passengers)

Jennifer Lawrence legújabb filmje kapcsán már fővárosunk utcáit rója, de előtte még kiruccant a világűrbe Űrlord, azaz Chris Pratt oldalán a Kódjátszma rendezőjének új filmjében. Egy óriási űrhajó több ezer utassal a fedélzetén egy távoli bolygóra tart, azonban két utazó a hálókamráik meghibásodása miatt 90 évvel előbb ébred a tervezettnél, így együtt kell megoldaniuk a luxus jármű körüli problémákat. A kritikusok szerint az Utazók a világ egyik legdrágább romantikus filmje, ennek tudatában üljetek be rá. 

(Érdekesség: Ebben a filmben látható Jennifer Lawrence első szexjelenete.)

A vörös teknős (The Red Turtle)

Egy férfi hajótörést szenved egy lakatlan - vagy legalábbis annak látszó - szigeten ebben a rendhagyó francia-japán rajzfilmben. Szép fokozatosan megismeri "börtöne" élővilágát és különleges barátságot köt egy vörös teknőssel. A Puliwood kritikája alapján A vörös teknőst egyszerűen mindenkinek látnia kell, ezért arra sarkallunk titeket, hogy nézzétek meg! 

(Érdekesség: A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard szekciójában különdíjat nyert.)

Vigyázz, kész, szörf! 2. (Surf's Up 2: WaveMania)

Ki hitte volna, hogy 10 évvel később folytatás készül egy mérsékelten sikeres és közkedvelt animációs filmhez? Most azonban a pingvinek ismét szörfdeszkát ragadnak, hiszen a szigetükre érkezik a sportág 5 legnevesebb és legvadabb sportolója, ami felbolydítja a kis csapat, elsősorban Cody életét, akinek nem kevés bátorságról és rátermettségről kell tanúbizonyságot tennie. Ismét. Aki szerette az első részt, annak érdemes rá odafigyelnie. 

(Érdekesség: Ha esetleg még nem láttátok az elődöt, olvassátok el ezt a cikket.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Elliott, a sárkány (DVD)
- A barátságos óriás (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)