Hirdetés

GameStar Filmajánló - Üveg és Kurszk

|

Csupa megrázó alkotás vár minket a héten a mozikban: M. Night Shyamalan sztárgárdával szeretné ledöbbenteni a közönséget, egy drámai sztori pedig bemutatja a Kurszk tengeralattjáró tragédiáját.

Hirdetés

Bár úgyis mindenki az Üvegre kíváncsi, előtte még nézzük, milyen híreket hozott az elmúlt hét nap. A Marvel Kapitány készítheti elő a terepet a Titkos Inváziónak, rendezőt kapott az Amerikába jöttem 2, kiderült, hogy végződött volna eredetileg a Kingsman egyik karakterének a sorsa, Sylvester Stallone átírta a Feláldozhatók filmeket Terry Crews miatt, és hamarosan forog a Tabu folytatása. 

Hirdetés

Időközben megjött a Pókember: Idegenben első előzetese is, amelyben a barátságos és közkedvelt hálószövő (Tom Holland) ezúttal Európába ruccan át, de nem tud nyugisan pihenni és csajozni, mivel a baj itt is megtalálja néhány elementál és Mysterio (Jake Gyllenhaal) képében. Csekkoljátok le a trailert, érdemes (a Puliwood készített róla elemzést is, azt se hagyjátok ki). 

A premier sajnos még odébb van, de addig is lesz mit nézni a mozikban: 

Üveg (Glass)

A sebezhetetlen világában játszódó Üveggel M. Night Shyamalan saját kis filmes univerzumot épített magának, amelyben felbukkan Bruce Willis, Samuel L. Jackson és az előző részben, a Széttörvében brillírozó James McAvoy is. A kritikusokat meglehetősen megosztja az, ahogy a rendező trilógiává bővítette az ötletét, mindazonáltal ha kíváncsiak vagytok a történet végére, akkor érdemes adnotok egy esélyt neki - már csak a színészek játéka miatt is. 

(Érdekesség: Ha szeretnétek olvasni tíz érdekességet Samuel L. Jacksonról, akkor itt megtehetitek.)

Kurszk (Kursk)

Nem csak a Jujubee nevű fejlesztőcsapat dolgozta fel a 2000. augusztus 12-én, egy meghibásodás következtében teljes legénységgel együtt elsüllyedt orosz K-141 Kursk atom-tengeralattjáró tragédiáját, hanem Thomas Vinterberg (A vadászat, Távol a világ zajától) is. A rendező Léa Seydoux, Colin Firth, Matthias Schoenaerts, Michael Nyqvist és Max von Sydow bevonásával meséli el a katasztrófa történéseit Robert Moore 'A Time to Die' című könyve alapján, a befejezés után pedig garantáltan nem fog szem szárazon maradni. 

(Érdekesség: A Kursk Michael Nyqvist utolsó filmje. A színész 2017. júniusában, egy hónappal a forgatás befejezése előtt halt meg tüdőrákban.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Predator - A ragadozó (DVD, Blu-ray)
- Alfa (DVD, Blu-ray)
- Slender Man - Az ismeretlen rém (DVD, Blu-ray)
- Apróláb (DVD, Blu-ray)
- Liza, a rókatündér (DVD)
- A hazafi (DVD)
- 8 milliméter (DVD)
- Lovagregény (DVD)
- Drakula (DVD)
- Közelebb (DVD)
- Kegyetlen játékok (DVD)
- Gattaca - extra változat (DVD)
- A Szellemlovas - bővített változat (DVD)
- Célkeresztben (DVD)
- S.W.A.T. - Különleges kommandó (DVD)
- Értelem és érzelem (DVD)
- Hét élet (DVD)
- Anonymus (DVD)
- Barátság extrákkal (DVD)
- Ilyen a formám (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)