Hirdetés

GameStar Filmajánló - Venom és Csillag születik

|

Mától megnézhetjük, hogyan akad össze Tom Hardy és a szimbióta, valamint Bradley Cooper és Lady Gaga, továbbá számos film jött DVD-re és Blu-ray-re is.

Hirdetés

A héten minden napra jutott valami érdekesség. Gal Gadot is csatlakozott a Halál a Níluson stábjához, romantikus vígjáték lehet a Gambitből, befutottak a Rambo 5 első forgatási képei, Narnia filmeket és sorozatokat készít a Netflix és készülhet egy női Halálos iramban spin-off. 

Hirdetés

Aktuális kiemelt trailerünk nem más, mint a Will Ferrell és John C. Reilly nevével fémjelzett Sherlock és Watson vígjátéké, amely a hírhedt detektívet tálalja humoros kiadásban: 

Nem csak Sherlockék marháskodására, hanem a szintén akkor érkező Űrdongó filmre is kíváncsiak vagyunk. Addig pedig beülhetünk például az alábbi filmekre is: 

Venom

A Pókember 3-as, abszolút felejthető részvételét leszámítva először kap komolyabb szerepet a vásznon a hálószövő világának egyik legismertebb karaktere, Venom, aki volt már gonosz és antihős is az évek során. Ruben Fleischer (Zombieland) filmje azt mutatja be, hogy Eddie Brock hogyan keveredik össze az űrből a földre kerülő szimbiótával, a nagy egymásra találást pedig alaposan megkeseríti Riz Ahmed rosszfiúja is. A kritikák meglehetősen megosztóak a Venom kapcsán: mi például szórakoztatónak tartjuk, amelynek nem feltétlenül hiányzik az R-besorolás és közel sem olyan rossz, mint a híre, de a Puliwood kicsit negatívabban látja a helyzetet.

(Érdekesség: Tom Hardy azt nyilatkozta a napokban, hogy 30-40 percnyi jelenetet vágtak ki a filmből, amelyek között ott voltak a kedvencei is. Később szabadkozott miatta, hogy pusztán improvizációkról volt szó.)

Csillag születik (A Star is Born)

Sokan felkapták a fejüket, mikor a Csillag születik sokadik remake-jének egyik főszerepére a világhírű énekesnőt, Lady Gagát sikerült megnyerni, ráadásul a rendezést és a másik főszerepet Bradley Cooper vállalta magára, akik között már az első trailerben is érezhetően izzott a levegő. Az új feldolgozás a Puliwood kritikája szerint az utóbbi évek egyik legjobb romantikus drámája lett, amely a szórakoztatás mellett nem fél a komoly témáktól sem. Megtekintésre ajánljuk. 

(Érdekesség: Lady Gaga rajongói megpróbálták szabotálni a Venomot.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Ocean's 8: Az évszázad átverése (DVD, Blu-ray)
- A rabbi meg a lánya (DVD, Blu-ray)
- Halálfutam: Totális anarchia (DVD, Blu-ray)
- Gotti (DVD)
- Jönnek a kacsák (DVD)
- A sztárok nem Liverpoolban halnak meg (DVD)
- Őrzött idő (DVD)
- Örömjárgány (DVD)
- UFO (DVD)
- Boszorkányvadászok (UHD)
- Férfias játékok (UHD)
- Viharsziget (UHD)
- A múmia trilógia (3 Blu-ray, 3 DVD)
- A Da Vinci-kód (POP ART steelbook)(Blu-ray)
- Ragadozó 1-3. (Blu-ray)
- Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói (DVD)
- Indiana Jones és a Végzet Temploma (DVD)
- Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (DVD)
- Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (DVD)
- Amerikai botrány (DVD)
- Annie (2014)(DVD)
- Időhurok (DVD)
- Hét év tibetben (DVD)
- A szerelem hullámhosszán (DVD)
- Az elnök végveszélyben (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)