Hirdetés

GameStar Filmajánló - Verdák 3, Volt egyszer egy Venice és Csajok hajnalig

|

A héten a gyerkőcök, a Bruce Willis rajongók és a barátnők kedvében járnak a forgalmazók, ismét széles palettán mozog a mozik kínálata.

Hirdetés

A hét a GSO-n az E3-ról szólt, de filmes fronton is történtek érdekes dolgok. Kiderült, hogy trilógiává bővül a Marvel-féle Pókember, és pont trilógiaként fejeződik be a John Wick is. Keanu Reeves biztosan nem fog bocsánatot kérni érte (és nincs is rá oka), nem úgy Joel Schumacher, aki ennyi év távlatából megbánta a Batman és Robint. Mindeközben zeneszerzőt kapott az Igazság Ligája, rendezőre talált a következő X-Men mozi és az Empire magazin megszavaztatta olvasóival a 100 legjobb filmet

Hirdetés

Kiemelt előzetesünk is volt, méghozzá a régóta várt Fekete Párduc mozi első ízelítőjét nézhettük meg, amelyben a Wakanda hősét ismerhetjük meg majd közelebbről: 

A héten szuperhősökkel ugyan nem szolgálhatunk, de egy másik Disney istálló, a Pixar előállt legújabb animációs filmjével, egy a fiatalság által nagyon várt folytatással: 

Verdák 3. (Cars 3)

Villám McQueen harmadszorra is felbőgeti a motort, hogy a gyerkőcök rohanjanak a mozikba legújabb kalandjaiért, majd a boltokba, hiszen a kisautótól kezdve a szalvétáig bezárólag mindenen ott virít a képmása. Szerencsére a Pixar picit komolyodott az előző rész óta, amely a Verdák 3-on is tetten érhető, így felnőtt és gyermek együtt szórakozhat a főhős jellemfejlődésén, valamint a gyönyörű külcsínen. A Puliwood kritikusa például a kisfiát is elvitte a sajtóvetítésre, tapasztalatait ebben a cikkben olvashatjátok el. 

(Érdekesség: A Pixar szakemberei a filmben látható verdákból több mint 1500 különböző változatot készítettek.)

Volt egyszer egy Venice (Once Upon a Time in Venice)

Már John Wicknél sem vált be, hogy a kutyával szórakoztak a gengszterek, vajon miért hitték azt, hogy John McClane megformálója esetében más lesz a helyzet? A Volt egyszer egy Venice-ben Bruce Willis kedvenc négylábúját elrabolja a drogmaffia, ezt pedig csak úgy orvosolhatja, ha cserébe megtesz nekik ezt-azt. Nem kisebb nevek asszisztálnak ehhez, mint Jason Momoa, John Goodman, Famke Janssen, Adam Goldberg és Kal Penn, szóval egyszer mindenképpen nézős - a Puliwood kritikája szerint legalábbis ennyit megér. 

(Érdekesség: Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy John McClane és Anakin Skywalker hogyan zúznak együtt, mindenképpen nézzétek meg a First Kill trailerét.)

Csajok hajnalig (Rough Night)

Ha összemixelnénk a Lánybúcsút, a Hóbortos hétvégét és a Másnaposokat, majd hozzáadnánk olyan színésznőket az elegyhez, mint Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon és Demi Moore, akkor kapnánk meg a Csajok hajnaligot eredményként, amelyben egy halott Chippendale-fiú miatt kerülnek bajba a barátnők, és ennél csak zűrösebb lesz a helyzet. Tipikus kollektív marhuláshoz szánt alapanyag ez, ahol nem a film minősége, hanem a barátnők hangulata számít igazán. Ezzel a tudattal üljetek be rá. 

(Érdekesség: A Csajok hajnalig az 1998-as Ronda ügy női főszereplős remake-je.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Alien antológia (Blu-ray)
- T2 Trainspotting (DVD, Blu-ray)
- A számolás joga (DVD, Blu-ray)
- Az egészség ellenszere (DVD, Blu-ray)
- Bob, az utcamacska (DVD)
- Hattyú hercegnő: Királyi kémküldetés (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)