Hirdetés

GameStar Filmajánló - Wonder Woman és Utóhatás

|

A héten Wonder Woman helyreállítja a DC filmek megtépázott renoméját, Schwarzenegger ismét megcsillogtatja drámai vénáját, Pierre Richard visszatér a magas szőke férfiként és egy családi programra is beülhetnek azok, akik kedvelik az Egy ropi naplója szériát.

Hirdetés

Csuda érdekes dolgok történtek mostanság Hollywood környékén. Egy tudós szerint például Hangya lenyomná Supermant; hamarosan bejelentik a következő Star Wars spin-offot; egy másik titkos projekt is a süllyesztőbe került a Hellboy reboot miatt; a Death Note rendezője dirigálhatja le a Godzilla vs. King Kongot; A holnap határa 2 nem esik majd a folytatások hibájába; zöld utat kapott a Voldemort rajongói film a Warner Bros.-tól. 

Megmutatjuk azt is, hogy milyen lesz az Ocean's trilógia rendezőjének következő filmje, a Logan Lucky, amely szintén a rablás tematikáját követi, méghozzá olyan szereplőgárdát felsorakoztatva, mint Daniel Craig, Adam Driver, Channing Tatum és Seth MacFarlane. 

Jelenleg egyikőjükkel sem találkozhattok a mozikban, de vár titeket többek között Gal Gadot, Chris Pine, Arnold Schwarzenegger és Pierre Richard, szóval érdemes menni: 

Wonder Woman

Gal Gadot a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában bukkant fel először Wonder Womanként, akit a film előtt kétkedve, sőt negatívan fogadtak a rajongók, viszont kiérdemelte a helyét Batman és Superman mellett, sőt! Eredetfilmjében egészen az I. világháborúig repülünk vissza, hogy megismerjük származását és azt, hogyan vált belőle az a hősnő, aki az Igazság Ligájának oszlopos tagjává válik. Ehhez azonban Chris Pine karakterével az oldalán rengeteg harcon kell keresztülmennie, amelyet Patty Jenkins (A rém) tolmácsolásában élvezhetünk jól megkoreografált összecsapásokkal és látványos jelenetekkel tarkítva, miközben a karakterek közötti kémia és a jellemfejlődés sem sikkad el. A Wonder Woman a kritikusok szerint a Sötét lovag óta a legjobb DC film, így nem csoda, hogy a GameStar és a Puliwood is elismerősen írt róla. Ott a helyetek rajta! 

(Érdekesség: Patty Jenkins rendező addig nem nézte meg a Batman v Supermant, amíg be nem fejezte a filmje forgatását.)

Utóhatás (Aftermath)

Arnold Schwarzenegger a Maggie-vel már bizonyította a közelmúltból, hogy a komorabb szerepek is legalább annyira jól állnak neki, mint az akciózás, a Darren Aronofsky produceri felügyelete alatt készült, valós történeten alapuló drámával pedig ezt a vonalat erősíti. A sztoriban egy tragikus repülőgép-szerencsétlenség következtében életét veszti egy építőipari munkás (Schwarzi) felesége és várandós lánya, a tragédiáért felelős légi irányító (Scoot McNairy) élete pedig összeomlik. Az egykori férjen és apán teljesen úrrá lesz a gyász és átveszi a helyét egy másik érzés: a bosszú. Talán nem ez lesz az Osztrák Tölgy életének legjobb filmje, de kihozza a karakterből, amit lehet, így megérhet egy esélyt. 

(Érdekesség: A forgatási helyszínhez sok kellemes emléke fűződik Arnold Schwarzeneggernek, ugyanis itt rendezik meg évente a testépítés egyik legjelentősebb eseményét, az Arnold Classic-ot, melynek több mint negyven éve az ikonikus sztár a házigazdája.)

Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás (Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul)

Az Egy ropi naplója széria legújabb részében a kiscsalád (két fiú, anyu és apu) egy nagy nyári autós vakációra indulnak, csakhogy semmi sem úgy sül el, ahogy tervezték és hamar cirkuszba illő eseménnyé válik a nyugis pihenés. Mindehhez  Alicia Silverstone, Tom Everett Scott és Charlie Wright asszisztálnak, de túl sok vizet azért nem zavarnak. 

(Érdekesség: Jeff Kinney forgatókönyvíró eredetileg animációs filmnek tervezte a franchise negyedik részét.)

A magas ősz férfi társat keres (Mr. Stein goes online)

Ha ti nem is, szüleitek biztosan emlékeznek még a magas szőke férfira felemás cipőben, aki egyszerre volt elbűvölően balfék és bájosan humoros. A francia színész, Pierre Richard ismételten egy főszereppel tér vissza a hazai mozikba, de A magas ősz férfi társat keres csak nevében hasonlít a korábbi műveire. Ebben egy özvegy, nyugdíjas férfi, Pierre életét ismerhetjük meg, aki frissen szerzett számítógépes ismereteivel ismerkedik meg egy nővel, csakhogy nem a saját képével kezdett el csajozni, ebből lesz a bonyodalom.  

(Érdekesség: Pierre Richard egy interjúban az általa alakított karaktert Cyrano de Bergerac 17. századi francia íróhoz hasonlította.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Pofoncsata (DVD, Blu-ray)
- Egy kutya négy élete (DVD)
- Préda 1. évad (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)