Hirdetés

GameStar Könyvajánló - R. A. Salvatore: A vadász éjszakája

|

R.A. Salvatore legújabb regénye után mind a tíz ujját megnyalja az olvasó, de nem árt tisztában lenni az előzményekkel!

Hirdetés

Sosem késő megismerkedni a Forgotten Realms világának egyik legfelkapottabb hősével. Ugyanakkor célszerű előbb átrágni magunkat a népe örökségét hátrahagyó sötételf kósza megpróbáltatásairól szóló harminc egynéhány köteten, mielőtt próbát tennénk a legfrissebb Drizzt-regénnyel.

A vadász éjszakája ugyanis rengeteg eltűntnek hitt szereplőt hoz vissza, sokáig parlagon heverő történetszálakkal egyetemben, és rajongó legyen a talpán, aki még minden apró részletre emlékszik. Rég elfeledett konfliktusok élednek újjá az istenek hatalmi játszmáinak köszönhetően, amiből a halandók is kiveszik a részüket, még ha olykor csupán gyanútlan sakkfiguraként is.

Látványosan emeli a tétet a szerző ebben a szórakoztató jellemfejlődésben, parádés harcjelenetekben és furmányos cselszövésekben gazdag kötetben, olyan akadályokat görget hőse és annak a gyakorlatilag rebootolt társai elé, amelyek nem csupán próbára teszik képességeiket, de félő, hogy meg is haladják azokat. Közel már a sötétedés napja, és nem várt fordulatot vehet a Drizzt Do’Urden lelkéért vívott csata.

4,5/5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)