Hirdetés

Egy kis extra ajándék a GameStar Plus tagoknak

|

A GameStar olvasóknak az ingyenes játékok, exkluzív leárazások és plusz tartalmak mellé mostantól a havonta megjelenő FilmMagazin is jár. Korábban, mint bárki másnak.

Hirdetés

Hamarosan befut a 2014/10-es GameStar magazin, ami mellé rögtön három teljes játék üti a markotokat a két hónapja elindított GameStar Plus szolgáltatás keretén belül, ráadásul mostantól a CineStar és a FilmMagazin közös, havonta megjelenő kiadványa is a digitális gyönyör részévé válik. 

Az ünnepi GameStar magazinnal együtt egy új időszak veszi kezdetét, hiszen egy héttel korábban lapozgathattok bele a filmes pdf-paradicsomba, mint bárhol máshol. Az októberi FilmMagazinba pedig számos érdekesség került: több oldalon keresztül boncolgattuk Christopher Nolan november elejére belőtt sci-fijét (Csillagok között), körbejártuk az akár Castlevania mozinak is beillő Az ismeretlen Drakula hátterét, újranéztük a klasszikus Bourne-trilógiát és nem utolsó sorban olyan filmekről mondtunk ítéletet, mint David Fincher párkapcsolatokat szétziláló thrillere, a Holtodiglan vagy A védelmező, amiben Denzel Washington az orosz alvilággal törli fel egy bevásárlóközpont padlóját.

TARTALOM

Háttér: Az ismeretlen Drakula, A bíró, Piszkos pénz, Harag, Csillagok között
Kritika: Holtodiglan, Viktória - A zürichi expressz, Kétarcú január, Jobb ha hallgatsz, November Man, A séf, Szabadesés, Született bűnözők, A védelmező, Az útvesztő
Interjú: Pálfi György
Extra: Újranéztük a Bourne-trilógiát
Sorozat: Outlander - Az idegen
Filmklasszikus: Halloween - A rémület éjszakája

Tehát ne feledjétek, a 2014/10-es GameStar megjelenésétől kezdve a GameStar Pluson belül ezentúl havonta találkozhattok a friss FilmMagazinnal is, amely folyamatosan bővülő tartalommal, valamint meglepetésekkel érkezik majd (a korábbi számokat itt olvashatjátok). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)