Hirdetés

FilmMagazin 2014/11 - íme a tartalom

|

Te is zseniálisnak tartod Christopher Nolan új filmjét? Nem értesz egyet Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. részének kritikáival? Többek között ezekre a kérdésekre is megoldást nyújt a novemberi FilmMagazin.

Hirdetés

Ahogyan azt a 2014/11-es GameStar beharangozójában is olvashattátok, mint minden hónapban, a FilmMagazin novemberben is jár a GameStar Plus extrájaként, ráadásul a múlt havinál legalább kétszer tartalmasabb összeállítással büszkélkedhet.

Nehéz lenne egy-két cikket kiemelni a kifejezetten erősre sikerült novemberi számból, elvégre a több oldalas háttéranyagok mellett több mint húsz kritikát is sikerült belezsúfolnunk, amik közül természetesen nem maradhattak ki a legnagyobb premierek sem. A legutóbbi előzetest követően most véleményezés címszó alatt is ellátogattunk Christopher Nolan csillagai közé (Csillagok között), beszámoltunk Keanu Reeves brutálisan pörgős visszatéréséről (John Wick) és a Kapitólium kedvéért sem hagytuk volna ki Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. részének értékelését. Napestig folytathatnánk a sort az első hortobágyi westernnel (Délibáb) és Brad Pitt tankcsatájával (Harag), de akkor talán elfelejtenénk megemlíteni portrénkat, ami a Perzsia hercegeként is megforduló Jake Gyllenhaalt méltatja. Bruce Wayne gyermekkorát (Gotham) pedig már nem is említjük. Oh, wait...

TARTALOM

Háttér: Swing, Éjjeli féreg, A Madagaszkár pingvinjei, Exodus - Istenek és királyok, Az Éhezők Viadala: A kiválasztott - 1. rész, Förtelmes főnökök 2
Kritika: Csillagok között, John Wick, Káprázatos holdvilág, Az Éhezők Viadala: A kiválasztott - 1. rész, Drága Elza!, Éjjeli féreg, Délibáb, Kétéjszakás kaland, A rajtaütés 2, VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan, Harag, Sírok között, Piszkos pénz, Vissza hozzád, St. Vincent, A bíró, Az ismeretlen Drakula, Senki szigete, Doboztrollok, Annabelle, Fák jú, tanár úr!
Portré: Jake Gyllenhaal
Extra: Magyar filmhét
Sorozat: Gotham
Filmklasszikus: Hogyan születik a férfi? Avagy Allen, Bogart és Freud megittak egy bourbon-t. (Casablanca / Játszd újra, Sam!)

Bárki átlapozhatja a FilmMagazin novemberi számát egy héttel korábban, mint bárhol máshol, ha a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválja a gamestar.hu/gamestarplus aloldalon és ehhez csak az kell, hogy a birtokában legyen a 2014/11-es GameStar magazin. Mi a véleményetek a felhozatalról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)