Hirdetés

A PC Gamer főszerkesztője új Star Wars filmet ír

|

Még az új trilógia első részét sem láttuk, de már jönnek a hírek a mellékágakról. Gary Whitta is egy ilyen különálló vadhajtásért felel majd.

Hirdetés

A PC Gamer korábbi főszerkesztője, Gary Whitta is Star Wars filmet ír. A régóta játékújságírással tevékenykedő alkotónak nem ez lesz az első filmes munkája: már az Éli könyvével is bizonyította tehetségét.

A StarWars.com értesülései szerint Whitta filmje egy különálló mozi lesz, ami független az érkező trilógiától, és várhatóan 2016. december 16-án kerül bemutatásra. A rendezésért az a Gareth Edwards felel majd, aki a Monsters és a Godzilla filmeken is otthagyta keze nyomát. Whitta egyébként a játékvilágban is tevékeny szereplő, segédkezett például a Telltale The Walking Dead kalandjáték sztorijának megírásában, és dolgozott olyan címeken, mint a Duke Nukem Forever, a Prey, és a Gears of War.

„Az első pillanattól, amikor gyerekként megláttam az eredeti trilógiát a Star Wars volt az egyik legfőbb inspirációja képzeletemnek, és írói munkámnak. Ez egy nagyon különleges lehetőség a számomra, főleg hogy olyan emberekkel dolgozhatok, mint Gareth, szó szerint valóra vált álom. Épp csipkedem magam.” Kíváncsian várjuk, hogy hogyan sikerül a projekt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)