Hirdetés

George Clooney beismerte, hogy rettenetes alakítást nyújtott a Batman és Robinban

|

George Clooney egy interjúban beszélt karrierjéről, amikor pedig az 1997-es képregényfilmhez ért, magára vállalata a mozi kínosan gagyi mivoltának jelentős részét.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a képregényfilmek korábban meglehetősen negatív megítéléséhez nagyban hozzájárult az 1997-es Batman és Robin. Most, hogy a műfajban többnyire értékelhető, sőt kiemelkedő mozik is születnek, megindult egy kollektív traumafeldolgozás. Nemrégiben a film forgatókönyvírója kért bocsánatot a csapnivaló minőségért, most pedig George Clooney is megkövette a nézőket.

A színész a GQ-nak adott életútinterjújában egész karrierjét kivesézte és a rengeteg remek alkotás között bizony akadnak büszkeségre kevés okot adó mozik is. Clooney egyértelműen ez utóbbi kategóriába sorolja a Batman és Robint is, mely szerinte is szörnyen sikerült.

Hirdetés

Elmondta, az egyetlen módja, hogy őszintén nyilatkozzon erről a filmről az, ha saját maga fölött tör elsőnek pálcát:

"Amikor azt mondom, hogy a Batman és Robin egy borzalmas film, mindig azzal kezdem, hogy én borzalmas voltam benne. Mivel én voltam a főszereplő. Ezzel lehetőségem van kimondani: »most, hogy beismertem, hogy szörnyű voltam, azt is elmondhatom, hogy a film összes többi eleme sem működött«."

Bár bizonyára rengetegen vannak, akiknek gyerekkori kedvencük a film, azt valószínűleg senki nem merné kijelenteni róla, hogy valóban jó is. Maradjunk inkább annyiban, hogy a maga kínos módján szórakoztató. Emiatt élénkülhetett fel egyébként egy mozgalom is, ami azt követeli, hogy a Warner Bros. adja ki a mozi rendezői változatát, mely több forrás szerint is létezik, és az idén elhunyt Joel Schumacher egy sötétebb vízióját mutatja meg a maszkos igazságosztóról és mentoráltjáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)