Hirdetés

George Clooney is felbukkanthat az új DCU-ban?

|

James Gunn tiszta vizet öntött a pohárba az elég extrém pletyka kapcsán.

Hirdetés

Egyelőre csak annyit tudunk, milyen 5 mozifilmmel és 5 sorozattal indítja majd el James Gunn a teljesen újragondolt DC filmes univerzumot, de az továbbra sem tiszta, milyen színészeket képzel el képregénykiadó ikonikus hőseinek szerepeiben. Éppen ezért javában megy internetszerte a pletykálgatás és a teóriagyártás.

És akadnak a pletykák között egészen hajmeresztők is. Ebbe a kategóriába sorolható az az ötlet is, miszerint minden idők legkevésbé kedvelt Denevérembere, George Clooney lehetne az új Batman a vérfrissítésen átesett DCU-ban.

Hirdetés

Az egész pletyka egyébként azért indult el, mert szárnyra kaptak hírek, melyek szerint nem Michael Keaton lesz az egyetlen régi Batman, aki visszatér a The Flash moziban. Ha ez tényleg így lesz, akkor gyakorlatilag Val Kilmer, Clooney és Christian Bale közül kell valakinek feltűnnie. És innen jutottunk el odáig, hogy Gunn-nak szegezték a kérdést: George Clooney lesz a DCU-ban az új Batman? Gunn pedig kategorikus nemmel válaszolt. 

Elmondta továbbá azt is, hogy a DCU-ban egy teljesen új színész fogja megkapni Batman szerepét, tehát szó sincs arról, hogy akár Clooney-t, akár mást visszahoznának.

Hirdetés

Gunn DCU-s terveiről ebben a videóban meséltünk nektek nemrég:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)