Hirdetés

A tűz és jég dala - új kötettel bővül 2018-ban George R. R. Martin sorozata

|

Még mindig nem a The Winds of Winter érkezik, de ismét a Trónok harca világába repülhetünk az író új könyvével.

Hirdetés

A tűz és jég dala néven ritkán szoktuk illetni George R. R. Martin regényfolyamát, az HBO-féle tévésorozat miatt inkább Trónok harcaként hivatkozunk rá, pedig "A Song of Ice and Fire" a könyvsorozat eredeti címe. A legutolsó kötet, vagyis a Sárkányok tánca még 2011-ben jelent meg (magyar fordításban 2012-ben), azóta pedig hiába várják a folytatást azok, akik olvasni is szeretnék Martin műveit, nem csak a tévék képernyőjén nézni. A következő regény, a régóta készülő The Winds of Winter megjelenéséről még továbbra sincs hír, de 2018-ban már biztosan megjelenik egy új Martin könyv.

Hirdetés

George R. R. Martin ugyanis A tűz és jég dala sorozatot egy két kötetre duzzadt kiegészítéssel is el akarja látni, ennek első részének örülhetnek a rajongók még ebben az évben. A Fire and Blood címmel érkező mellékszál a Targaryen királyok történelmét dolgozza fel Aegon hódításától kezdve egészen a gyermekkirály III. Aegonig. Tulajdonképpen a The World of Ice and Fire enciklopédia lett átdolgozva olvasmányosabb formába. Martin ezt a dupla kötetes művet GRRMarillion néven is hívta már mókásan, nyilván a vicc a Tolkien-féle The Silmarillionra utal (magyarul A szilmarilok).

Nehezen hisz már el az ember bármit is Martinnak, de azt mondta, hogy az idén megjelenő első Fire and Blood könyvet már tényleg a The Winds of Winter követi, és csak ezután érkezik a Fire and Blood második része. A Trónok harca tévésorozat csak 2019-ben folytatódik, úgyhogy addig mindenképpen könyvekkel kell beérniük a rajongóknak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)