Hirdetés

George R. R. Martin elárulta, milyen hosszú lesz a Trónok harca: Sárkányok háza

|

Messze még a Trónok harca: Sárkányok háza széria vége Martin szerint.

Hirdetés

Szélsebesen közeledünk a Trónok harca: Sárkányok háza évadzárójához, jövő hét hétfőn már a kilencedik rész jön, majd egy hétre rá az utolsó epizód. Azt viszont már jó ideje tudjuk, hogy az HBO berendelte a második évadot, a történet tehát most még teljesen bizonyosan nem kap teljes lezárást. De vajon meddig húzzák majd el a Targaryen-ház polgárháborúját? Nos, a Trónok harca sorozat alapjául szolgáló A tűz és jég dala regényfolyam szerzője, George R. R. Martin most elárulta a helyes megfejtést.

Martin saját személyes blogján erősítette meg ugyanis, hogy a Sárkányok háza összesen négy, egyenként tíz-tíz epizódot felölelő évadból fog állni. Ezalatt hiánytalanul elmesélik majd nekünk a "sárkányok tánca" néven elhíresült háború teljes történetét.

Hirdetés

A blogbejegyzésben ezek kívül egyébként Martin nagyrészt a Sárkányok háza sorozat alkotóit dicsérte, külön kitért arra, hogy szerinte milyen jól kezelték a nagyobb időbeli ugrásokat - bár azt is hozzátette, hogy egyes karakterek kaphattak volna nagyobb figyelmet. Kiemelte ugyanakkor azt is, hogy képtelen lenne objektíven értékelni a sorozatot, ami annak tükrében érthető, hogy ő maga is tevékenyen kivette belőle a részét.

A következő epizód előzetesét itt meg tudod nézni, ha esetleg még nem láttad volna:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)